Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Лента соцсетей » Валентина Дика » 2024 » Апрель » 18
Валентина Дика

Валентина Дика


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Як залишитися у Німеччині після 5 березня 2025 року

18.04.2024, 16:21:15 406 5.0 0

Сьогодні ми розговоримо про можливості залишитися у Німеччині після 5 березня 2025 року. Я наведу приклади з реального законодавства, які вже доступні для того, щоб залишитися у Німеччині. Наступного року ми не будемо говорити про те, що планується або можливо що зміниться, ми поговоримо про те, що вже є, щоб ви орієнтувалися на які параграфи та взагалі що ви можете зробити для того, щоб залишитися у Німеччині, якщо у вас є таке бажання.


 

Ваші можливості

Основні можливості для залишення у Німеччині наступного року пов’язані з отриманням роботи. Є декілька параграфів, на які ви можете перейти, якщо у вас є дійсний робочий контракт на мінімум 6 місяців та кваліфікація, що відповідає вашій роботі. Ці параграфи включають 18А (кваліфіковані робітники з професійною підготовкою) і 18Б (фахівці з академічною підготовкою). Якщо у вас є документ, що підтверджує вашу кваліфікацію, ви також можете спробувати перейти на ці параграфи навіть якщо ваша професія не є висококваліфікованою.

Для тих, хто хоче навчатися у Німеччині, є параграфи 16А (професійне навчання) і 16д (навчання для дорослих). Тут важливо мати час на навчання та забезпечити себе фінансово. Є також параграф 20, який дозволяє шукати роботу для кваліфікованих робітників, якщо у вас вже є документи, що підтверджують ваші кваліфікації у Німеччині.

Якщо ви хочете відкрити власний бізнес, є параграф 21, який стосується самозайнятості. Тут також важливо самостійно забезпечувати себе та мати достатній рівень доходу, щоб підтримувати себе та свою родину.

Додаткові можливості: Blаукарт та Шанс карта

Крім основних параграфів, є ще два додаткові варіанти для отримання дозволу на проживання у Німеччині. Blаукарт — це дозвіл на роботу для висококваліфікованих робітників, які вже працюють у Німеччині. Шанс карта — це система балів для отримання дозволу на проживання в залежності від кількості балів, які ви набираєте за критеріями, такими як кваліфікація, знання мови та досвід роботи.

Обмеження та умови

Варто зазначити, що кожен параграф має свої обмеження та умови. Деякі параграфи обмежуються терміном дії робочого контракту, деякі мають вимоги щодо кваліфікації та рівня доходу, а деякі можуть бути складними для отримання, особливо якщо ви знаходитесь на 24-му параграфі. Необхідно ретельно розглянути всі можливі варіанти та звернутися до міграційних консультантів для отримання додаткової інформації та порад.

Заключення

Якщо у вас є бажання залишитися у Німеччині після 5 березня 2025 року, вам необхідно ознайомитися з усіма можливостями, які ви можете використати. Забезпечіть себе необхідною кваліфікацією та фінансово, дослідьте всі можливі варіанти та зверніться до фахівців, якщо у вас виникнуть додаткові питання. Зробіть план для себе та почніть діяти, щоб забезпечити своє майбутнє в Німеччині. Бажаю вам успіху!

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо