Живий Журнал
 
    ЖЖ ІНФО » Відео » События » Автор відео: УНІАН

    Жены мобиков наехали на Путина. Ситуация накаляется: Вове - конец!

    23.01.2024 0 / 0 0.0 0

    Описание материала

    "Запахло жареним. Жінки мобіків наїхали на Путіна. Ситуація накаляється: Вове - кінець!"

    У матеріалі The Times відзначається, що антивоєнні протести стають великим джерелом хвилювань для Кремля. Рання дружина окупанта, який воює в Україні, Марія Андрєєва, вийшла на одиночний пікет перед Кремлем із плакатом "Свободу мобілізованим. Верніть наших чоловіків, батьків і синів!"

    Поліція затримала її, але The Times відзначає, що за останні тижні Андрєєва стала обличчям ростучого руху дружин і матерів, які намагаються змусити президента Російської Федерації Путіна повернути їхніх родичів додому з війни.

    Дружина мобілізованого заявляє, що війна в Україні - це помилка, і Російське уряд повинне дорого за це заплатити. Вона також критикує політику Кремля щодо помилувань захисників, які вчинили вбивства, умовляючи їх обміном на 6 місяців в Україні.

    Жінка не розуміє, чому військовий обов'язок їхніх чоловіків вважається виконаним лише тоді, коли вони повертаються додому із серйозними пораненнями.

    Інша учасниця протесту, Марія Ішкова, розповіла про те, як вона прибула до окупованої Росії з Санкт-Петербурга в Україну, аби відсвяткувати Новий рік зі своїм чоловіком. Однак їй повідомили, що його вбили.

    Ішкова закликає дружин мобілізованих окупантів боротися за своїх чоловіків, вказуючи на те, що кожен день може стати роковим, і пропонує своє бачення цієї боротьби - втечу разом із чоловіками.

    Матеріал The Times вказує, що протести, петиції та безпосередні звернення до Путіна стають все помітнішими в Російській Федерації, обнажуючи тріщини в російському уряді після майже двох років з моменту вторгнення в Україну.

    Кремль наказав офіційним особам за будь-яку ціну припинити поширення подібних демонстрацій. Міноборони Росії відмовилося скоротити термін служби мобілізованих на рік, заявивши, що резервісти, призвані на війну з Україною, повернуться додому, як тільки президент підпише указ про завершення мобілізації.

    Сім'ї мобілізованих, які перебувають в Україні, почали масово вимагати їхнього повернення додому. У вересні родичі військових намагались провести акції, але влада відмовлялася давати дозвіл, посилаючись на антивірусні обмеження.

    За інформацією Генштабу ЗСУ, приблизно втрати армії окупантів внаслідок повномасштабного вторгнення в Україну становлять близько 378 000 військових.

    Відео кадри:

    Жены мобиков наехали на Путина. Ситуация накаляется: Вове - конец! Жены мобиков наехали на Путина. Ситуация накаляется: Вове - конец! Жены мобиков наехали на Путина. Ситуация накаляется: Вове - конец! Жены мобиков наехали на Путина. Ситуация накаляется: Вове - конец!

    Перегляд відео:

    Жены мобиков наехали на Путина. Ситуация накаляется: Вове - конец!

    Інформація про відео

    Автор: УНІАН

    Скріншоти из відео

    Жены мобиков наехали на Путина. Ситуация накаляется: Вове - конец! Жены мобиков наехали на Путина. Ситуация накаляется: Вове - конец! Жены мобиков наехали на Путина. Ситуация накаляется: Вове - конец! Жены мобиков наехали на Путина. Ситуация накаляется: Вове - конец! Жены мобиков наехали на Путина. Ситуация накаляется: Вове - конец!

    Коментарі: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]


    Лучшее предложение на сегодня (06.05.2024)