Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » voin » 2011 » Ноябрь » 26
voin Розповідає свідок голодомору

voin


Оценка: 3.3/5 Голосов: 7

Розповідає свідок голодомору

26.11.2011, 12:06:09 1450 3.3 0

Бондарчук Григорій Андрійович, 1924 року народження, вже колишній мешканець села Степок Андрушівського району Житомирської області, помер 19 травня 2011 року. Ще дитиною він пережив голодомор, на власні очі бачив, як здійснювався геноцид українського народу. Це лише частина з багатогодинних розмов і спогадів українця, якому весь його вік не давали спокійно і заможно жити на своїй землі.

Що це за сатаністська організація така, що вічно морить людей голодом, нищить у війнах і завжди заважає жити? Яка називає себе партіями комуністів, фашистів, нацистів, регіоналів тощо або ЧК, НКВД, СС, КГБ, СБУ? Хто вони насправді — ті, хто захоплюють владу, кидають людей за грати, обкладають їх податковою даниною, застосовують цензуру, розв'язують репресії і намагаються продовжити у часі геноцид українців?

Чому українці, немов загіпнотизовані, досі терплять пограбування, знущання, рабство, окупацію і розгортання в країні каральних структур?

Чого чекаєте, люди? Чергового голодомору?

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо