Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Общество » Sour-sweet » 2012 » Февраль » 1
Sour-sweet "Радомишлський вісник" більше не звучатиме

Sour-sweet


Оценка: 5/5 Голосов: 1

"Радомишлський вісник" більше не звучатиме

01.02.2012, 13:18:50 1876 0.0 0

Ситуація з районним радіомовленням в Радомишльському районі насправді є симптоматичною для всієї країни.
23 грудня депутати районної ради своїм сесійним рішенням припинили діяльність районного радіомовлення «Радомишльський вісник». Проаналізувавши роботу радіомовлення, районна рада відмічає неспроможність самозабезпечення районного радіомовлення, а також про брак коштів в районному бюджеті для утримання установи. Тому, з метою недопущення заборгованості районною радою вирішено припинити діяльність "Радомишльського вісника"

Такі негаразди лишили можливості радомишлян слухати новини району по проводовому радіомовленню. На жаль, не до кожної оселі сьогодні можна донести те, що транслює місцеве радіо. Адже з появою і поширенням Інтернет-мережі проводове радіо сильно здало позиції.. Але сьогодні, як і багато років тому, є чимало людей, які з «брехунцем» звикли прокидатися і завершувати день. Ми знаємо, що більшість людей похилого віку, особливо в сільській місцевості, дуже звикли до проводового радіо, слухають його вже десятки років.

Для багатьох слухачів районного радіо відійшла у минуле ціла епоха їх життя і це безперечно велика втрата, доведеться розлучатися з улюбленим засобом масової інформації.

Соціально - інформаційний портал Радомишля

Прикреплённые изображения:
Sour-sweet "Радомишлський вісник" більше не звучатиме
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо