Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » pavel-zt » 2012 » Июнь » 21
pavel-zt Житомир, зустрічай професіоналів Успіху!

pavel-zt


Оценка: 3.7/5 Голосов: 3

Житомир, зустрічай професіоналів Успіху!

21.06.2012, 20:14:38 2505 3.7 0

В Житомирі відкривається представництво Міжнародної компанії розвитку людини «Пік Успіхів».

«Пік Успіхів» - це проект, створений для тих хто хоче мати щасливу сім‘ю, фінансовий достаток, для тих хто готовий рухатись вперед, всебічно розвиватись, творити світле майбутнє своє та своєї країни.

«Скажи мені, хто твій друг, і я скажу тобі, хто ти», - Евріпід. Істина, яку всі знають, але тільки одиниці розуміють. З «Піком Успіхів» Ви знайдете таких друзів. Саме тому головною місією проекту є об‘єднання та формування простору успішних та щасливих людей шляхом спілкування, обміном досвідом, проведенням клубних зустрічей, семінарів та тренінгів.
В компанії щотижня проводяться клубні зустрічі, на яких в дружній обстановці обговорюються запропоновані учасниками теми та на яких кожен має можливість висловити свою думку і вислухати думки інших. У вас є унікальна можливість поспілкуватися з людьми, які вже знаходяться на піку успіху та досягли значних результатів в своєму житті.

Семінари в свою чергу мають форму навчання, що більш поглиблено та ефективно дасть Вам зрозуміти тему. Також на наших заходах у Вас є можливість спілкування з експертами в заданій темі та завести потрібні Вам знайомства.

Тренінги – найбільш ефективний та швидкий спосіб здобуття особистого досвіду та формування практичних навичок. Участь в тренінгах підвищить вашу впевненість в собі, дасть міцний «енергетичний заряд», познайомить Вас з цікавими людьми, допоможе вийти з криз і стресових ситуацій, а також поповнить ваш багаж знань новими перевіреними на практиці та впровадженими в житті знаннями. Тренінги, як правило, проходять 1 або 2 дні, що гарантує Вам викладення максимального об‘єму інформації та впровадження її в житті за допомогою практичних методів.

Темами на таких зустрічах можуть бути:

  • - Створення щасливої сім‘ї;
  • - Виховання дітей;
  • - Пошук своєї половинки (психологічні причини самотності та «любовний магнетизм»);
  • - Реалізація чоловіка;
  • - Реалізація жінки;
  • - Здоров’я та основні причини хвороб;
  • - Мислення міліонера;
  • - та багато інших хвилюючих питань сьогодення.

Якщо Вам вже цікаво, ласкаво просимо! Питання та пропозиції пишіть у коментарях або дзвоніть за тел. (063) 307-703-9

Прикреплённые изображения:
pavel-zt Житомир, зустрічай професіоналів Успіху!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо