Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Arkadiy » 2012 » Октябрь » 22
Arkadiy Тексти в підтримку опозиції

Arkadiy


Оценка: 5/5 Голосов: 1

Тексти в підтримку опозиції

22.10.2012, 14:20:12 1414 0.0 0

Шанс на порятунок

На посаді президента України в 2010 році зявився самозванець, який мало того, що знехтувавши законом не тільки України, а й загально моральним, присвоїв посаду президента, то ще й подає приклад українським чоловікам, як дозволено в Україні ставитися до жінок. На очах фактично всієї світової спільноти президент самозванець зайнявся політичним гвалтуванням і втримує при допомозі підкуплених суддів чиновників та правоохоронців невинну в приписуваній їй злочинах жінку. Одразу після ув’язнення Юлії Тимошенко Україною прокотилася хвиля зґвалтувань від чоловіків, які отримали за приклад, як можна без наказано застосовувати силу проти чесних та благородних жінок і апогеєм подібних зґвалтувань постала трагедія в Миколаєві.

Юлія Тимошенко заслуговує перебування в категорії героїчних та святих людей, а не за гратами хоча б за те, що, керуючи урядом в часи світової економічної кризи, вона сприяла, аби Україна уникнула занепаду, коли навіть така економічно потужна країна як Греція зазнала дефолту. Нажаль багатьох українських громадян було задурено з допомогою преси та телебачення, що Тимошенко та Луценко були притягнуті до відповідальності відповідно до вимог справедливого закону України, а не відповідно до штучно вигаданих та сфальсифікованих доказів злочинної діяльності з боку лідерів української опозиції.

Хам та його прибічники надумались доводити що і в 2005 і в 2010 роках президентські вибори в Україні чесно виграв пан Янукович і люди повинні вірити, що фальсифікакацій підкупів та залякувань виробництва «партії регіонів» не було. Парадокс в тім, що люди, які з великими зусиллями встановлювали під керівництвом пані Тимошенко добробут на просторах України піддаються переслідуванням та ув’язненням. Для українського народу піар програмісти створюють ілюзію, що ніби то нарешті взявсь до діла новий добродій-президент України, який, подібно до міфічного героя Іллі Муромця, почав розчищувати рідну землю від злих сил, які діяли під орудою Тимошенко і Луценка і до того як новий президент в 2010 році прийшов до влади безнаказано знущалися над громадянами України. Якщо бути справедливим, то важко не помітити, що саме діючий президент і його «братва» більш подібні до адептів темних сил. В мисленні прибічників президента самозванця зявилися задуми як ізолювати українських опозиційних лідерів з допомогою ув’язнення від мешканців України, аби ці лідери не мали змоги поширювати правду про злочини реалії авторів проекту «Янукович президент».

Заплутані та розчаровані позицією екс-президента Ющенка люди України втрачають волю чинити опір поширенню брехні про Юлію Тимошенко, Юрія Луценко та інших активних українських опозиціонерів. Якщо вже прив’язали до Юлії Володимирівни Тимошенко звинувачення в тому, що вона скоїла злочини проти України, тим, що приймала рішення після яких Україна отримала великі фінансові збитки (хоча якщо вдуматись, то вона діяла законно і на перспективу беручі до уваги те, що Росія як найбільший стратегічний партнер тимчасово продаючи газ сьогодні дорожче завтра інший товар буде купувати дешевше) , то за аналогічним звинуваченням четвертого президента України треба кинути за грати пожиттєво. Вкрав Межигіря кілька маєтків в Криму та Карпатах, годі вже казати про пограбування бюджетних коштів і витрата їх на підкупи чиновників, відпочинок та перельоти за державний кошт – навіть ця невелика частка вчинених злочинів обезкровила Україну не на один мільйон доларів.

Шкода, заподіяна національній свідомості забороною свободи слова та виступів протесту яка наразі вводиться, а також цілеспрямованим знищенням демократії на теренах України найвірогідніше проявиться в майбутньому каліцтві українського етносу і цей злочин можна прирівняти до комуністичного та гітлерівського геноциду.

Найогиднішим є те, що Хаму вдалося зомбувати багатьох правоохоронців та перетворити їх на перевертнів, які виконують накази кримінальних авторитетів замість того, аби позбавляти представників кримінального світу суспільної значущості. Міліціонери та судді із захопленням підтримали ініціативу президента Хама посадити до в’язниці в минулому керівника цих самих міліціонерів Юрія Луценка, який всерйоз займався реформуванням просякнутих садизмом та корупцією міліцейської структури та судової гілки влади. Абсурдність методів роботи сучасної української міліції яка успадкувала ці методи від радянського «кдб» була доведена на прикладі того, що відбулося в житті чоловіка з Дніпропетровська - його було ув’язнено за хибним звинуваченням, він пробув у в’язниці 4 роки і коли знайшли справжнього винуватця у скоєнні цього злочину то чоловік з Дніпропетровська ще 4 роки пробув у в’язниці, хоча суд вже його виправдав.

Українські правоохоронці прагнуть не надто ускладнювати собі життя, а йдуть шляхом прикладання найменших зусиль і не борються по серйозному з великими мафіозними угрупуваннями і якщо відбудеться якийсь злочин, то краще взяти до тимчасового ув’язнення першу-ліпшу особу, найменш зв’язану з чиновниками політиками чи втаємниченими кримінальними авторитетами. Після того, як людина потрапляє до розгляду її кандидатури як злочинця, то застосовують до неї тортури, психологічний тиск та побиття після чого мало яка людина не погодиться взяти на себе провину за будь-який злочин.

Таку практику застосовували робітники «кдб» і українська міліція успадкувала ці методи не бажаючи змінюватися. Отож, постає очевидним, що люди, які захопили владу в Україні після 2010 року, мають намір ізолювати своїх політичних опонентів, аби ті не мали змоги давати народу України правдиву інформацію. Щоби в майбутньому в Україні панував лад і добробут громадяни від Сяну до Дону мають згуртуватися навколо мети - визволити опозиційних лідерів Тимошенко та Луценко із в’язниці. Осінні вибори до Верховної Ради України – реальний шанс прийти на поміч лідерам опозиції і розбити мури з брехні та міфів за якими тримають від українців цих чесних та порядних людей. В подальшому демократична парламентська більшість може оголосити імпічмент діючому президенту із диктаторським стилем керування. І очевидно тільки після цього обдурена частина українців зрозуміє, що Юлія Тимошенко та Юрій Луценко не перевищували своїх службових повноважень з корисливими мотивами, не грабували населення України і що Тимошенко кардинально відрізняється від Януковича, а не так як зараз пропагується - ніби то вона воровка, скандалістка, істерична баба, а Янукович має протилежні до тих, які у неї якості.

Якщо чимшвидше не вивільнити Юлію Володимирівну із в’язниці, то є вірогідність, що вона справді зламається і багато в чому втратить свої унікальні лідерські та благородні людські якості – хто зна якими методами користуються, аби зламати сильну особистість Юлії міліціонери, котрі втримують її за гратами. Вона вже набула проявів міжпозвонкової грижи у в’язниці, що є ударом по її фізичному тілі з боку тих хто її катує і де гарантія, що наступним ударом не буде заподіяно шкоди її розуму. Якщо не дай Боже Юлія залишиться ув’язненою на сім років, то коли вийде на свободу у партії регіонів буде більше підстав рекламувати неї людям як злочинний елемент, бо в’язниця винищує багато позитивних людських якостей. Люди і тоді змушені будуть повірити підсвідомо боячись мафії так як і зараз вірять, що Юлію Володимирівну втримують за гратами в суперкомфортних умовах ледь не на рівні п’ятизіркового готеля і дивно, що вона на щось іще скаржиться. Який комфорт може бути у в’язниці? Треба ретельно підготуватись та зробити позитивний демократичний вибір користуючись порадами політиків з «об’єднаної опозиції», аби після осінніх виборів до Верховної Ради України була реальна можливість відновити в Україні справедливість (що завжди втілювала у життя Юлія Володимирівна) і створити простір для безперешкодного поширення правди серед населення нашої країни.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо