Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ПривидзГаю » 2013 » Февраль » 14
ПривидзГаю "Океан Ельзи" представив першу пісню з нового альбому

ПривидзГаю


Оценка: 2.3/5 Голосов: 6

"Океан Ельзи" представив першу пісню з нового альбому

14.02.2013, 21:38:35 1531 2.3 0



Океан Ельзи представив першу пісню з нового альбому

Сьогодні, 17:08     
Новини шоу-бізнеса та культури - Новини музики - Вихід альбому заплановано на кінець весниВихід альбому заплановано на кінець весни
Фото Сергія Ільїна, Фонд Віктора Пінчука

14 лютого гурт Океан Ельзи представив перший сингл під назвою Обійми, який увійде до нового альбому колективу.

"Пісню написали ми вдвох з нашим бас-гітаристом Денисом Дудко. Коли він вперше заграв її на репетиції, просто мурашки пішли по шкірі. І так ця мелодія мене вразила, що я сів за піаніно і через п'ять хвилин дописав приспів. А вже слова ми пізніше зробили. Давно у нас не було такої колективної творчості, це нагадує ранні часи Океану Ельзи. Я щасливий, що це так", - розповів лідер гурту Святослав Вакарчук.

Фронтмен зізнається, що пісня Обійми не дасть уявлення про характер всієї музики альбому, оскільки пісні дуже різні.

"У новому альбомі ми підходимо до кожної пісні як до маленької розповіді або фільму, або міні рок-опери, в якій повинно постійно щось змінюватися і відбуватися. Ідея у тому, щоб нічого не повторювалося", - говорить Вакарчук.

Альбом записується у Брюсселі на студії ICP Studios. Група працює з англійським музичним продюсером, володарем трьох нагород Grammy Кеном Нельсоном, у якого записувалися Coldplay.

Нагадаємо, на кінець весни заплановано вихід восьмого альбому Океан Ельзи, на підтримку якого відбудеться великий стадіонний тур, в українську частину якого увійшли 27 міст країни.

Після закінчення виступів в Україні, з жовтня музиканти відправляться у другу частину концертного туру країнами СНД і Північної Америки.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо