Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Nonna2773 » 2013 » Июнь » 6
Nonna2773 Голосуйте за Артема Кондратюка 9 червня 2013 року в програмі "Голос Країни"

Nonna2773


Оценка: 3.0/5 Голосов: 12

Голосуйте за Артема Кондратюка 9 червня 2013 року в програмі "Голос Країни"

06.06.2013, 14:55:00 1747 3.0 0

АРТЕМ КОНДРАТЮК

22-летний Артем родился в военном городке Озерное (вырос без отца, а мама служила в армии). «Я с детства занимался музыкой, а еще вышивал иконы, 7 лет служил пономарем, а после звонарем в церкви», — рассказал Артем.

У музичній школі вчився на фортепіанному відділі. У 2006 році вступив до Житомирського музичного училища ім. В.С. Косенка на диригентсько-хоровий відділ, через два роки перевівся на вокальне відділення, адже головним у його житті став сольний спів. У 2011 році закінчив музичне училище з відзнакою і вступив на естрадний відділ у Житомирський інститут культури і мистецтв Національної Академії керівних кадрів культури і мистецтв.

Ще навчаючись у музичній школі, він був переможцем районних та обласних конкурсів. Також Артем Кондратюк – учасник і переможець багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів (естрадного мистецтва, фольклорного співу тощо).

З 17-ти років Артем став солістом естрадної пісні в Житомирському обласному драматичному театрі ім. І. Кочерги. Паралельно працює викладачем академічного та естрадного вокалу в одній з дитячих музичних шкіл. З 2011 року є солістом-вокалістом Житомирської обласної філармонії. Веде активну концертну діяльність. Бере участь у багатьох благодійних акціях та концертах (в репертуарі артиста близько сотні пісень різнопланової тематики). Він володар яскравого тембру голосу - драматичного баса-баритона. Пише свої вірші і музику. Має свої пісні від відомих композиторів України. Готується до випуску дебютний альбом артиста.

Автор: Школьная Анна

http://youtu.be/I60c2434XXs


Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо