Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2013 » Декабрь » 23
amberis Клуб Елітарного Кіно: «100 фільмів за 100 хвилин». post factum.

amberis


Оценка: 3.0/5 Голосов: 8

Клуб Елітарного Кіно: «100 фільмів за 100 хвилин». post factum.

23.12.2013, 02:41:53 2299 3.0 0

20 грудня у Києві було підведено підсумки перегляду екстремально короткого кіно «100 фильмів за 100 хвилин» (в межах II-го Київського Міжнародного Фестивалю Короткометражних Фільмів).



Житомиряни вже мали нагоду познайомитись з програмою фестивалю 19 грудня в Клубі Елітарного Кіно. Схвальні відгуки і реакція глядачів спонукала до 2-х повторних переглядів.

Отже, всі кіномани, хто не встиг на прем’єрний перегляд, мають одразу 2 додаткові нагоди переглянути програму «100 фильмів за 100 хвилин» пост-фактум: 23 грудня (арт-кав’ярня «КАВОМАНІЯ») та 24 грудня (музей космонавтики ім.С.П.Корольова)

 

Перед
переглядом в «КАВОМАНІЯ»також відбудеться презентація перекидного календаря «Художники Житомира - 2014»



Сто сюжетів, сто думок, сто переживань, сто історій для роздумів – таку концентрацію вражень годі й уявити! Тим паче, в наш час неймовірно швидкого темпу життя, коли кожна хвилина – на вагу золота і коли кожна мить подекуди може змінити дуже багато, і, в першу чергу, нас самих…



Окрім цього на тебе чекає значна кількість фільмів, пов’язаних з відомими особистостями світу кіно. Так, відомий американський актор Джон Малкович, який нещодавно відвідав Україну, демонструє глядачам різні стани після вживання наркотичних речовин. Будуть стрічки присвячені Альфреду Хічкоку. Стенлі Кубрику, Майклу Джексону та Даррену Арановскі. Серед стрічок є номінанти на премію OSCAR, переможці численних міжнародних кінофестивалів та фільми іменитих аніматорів та режисерів з усього світу.



P.S. Побачимось у квітні на III Київському міжнародному фестивалі короткометражних фільмів!
http://kisff.org/




P. S.  Дякуємо шанувальникам кіно за довіру і небайдужість )





Фото: Ярослава Хоркіса

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо