Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » aaa777 » 2014 » Апрель » 5
aaa777 Нові здобутки - прорив у контролі якості доріг!

aaa777


Оценка: 3.7/5 Голосов: 6

Нові здобутки - прорив у контролі якості доріг!

05.04.2014, 22:18:33 2503 3.7 0

http://biggggidea.com/project/274/blog/263/

Друзі! УкрЯма хоче поділитися із вами своїми здобутками.

У рамках переговорів із новим керівництвом Укравтодору - за підтримки активістів Автомайдану нам вдалося досягти прориву у питанні контролю якості доріг.
Відтепер кожна скарга, що надійде на сайт УкрЯми -
http://ukryama.com/, на стан дороги, що входить до підпорядкування структур Укравтодору (а це – ВСІ дороги України загального користування, тобто поза межами населених пунктів), буде негайно взята в опрацювання відповідним територіальним підрозділом Укравтодору.

Що це дасть для користувачів УкрЯми:

1. Збільшиться швидкість реакції на проблему. Зараз діє схема, за якою користувач сайту спершу відправляє скаргу в ДАІ, а вже ДАІ примушує Укравтодор робити ремонт. Таким чином від звернення до фактичного ремонту проходить в середньому 2-3 місяці. Завдяки нововведенню цей час скоротиться до 3-4 тижнів.

2. Зворотній зв'язок. Відтепер відповідні дорожні структури Укравтодору будуть зобов’язані одразу взяти звернення за фактом розбитої дороги в роботу та вказати конкретні терміни усунення недоліку.

Час на реалізацію даної спільної ініціативи встановлено до 1 травня 2014 р.

Зараз ми готуємо необхідні технічні зміни в структурі нашого сайту та програмне забезпечення для автоматичної передачі інформації Укравтодору.

Ми вдячні усім, хто доклав зусиль для швидкої реалізації даної ініціативи:

1. Усім волонтерам-програмістам, хто долучився до процессу розробки технічних змін на сайті проекту.

2. Усім, хто підтримав нас в інший спосіб. Особлива подяка активістам Автомайдану, що швидко розповсюдили інформацію, зокрема, Олексію Кравцову. 

 Втілення цієї ініціативи (питання тижнів) - дуже важливе і для нашого проекту на спільнокошті.

Якщо нам все вдасться (а ми впевнені, що до 1 травня 2014 р. користуваці зможуть оцінити переваги нововведень), то ефективність нашої роботи зрозсте в рази. 

Оскільки Укравтодор опікується дорогами загального значення, то успіх нашого проекту на Спільнокошті дуже важливий - адже на автошляхах поза межами міст водії рідко мають можливість повторно побувати на місці дефекту.

Тут в пригоді має стати мобільні программи, розробка яких є однією із цілей публікації УкрЯми на Спільнокошті.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо