Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » damskoeszaste » 2014 » Июнь » 4
damskoeszaste Де шукати справедливість?

damskoeszaste


Оценка: 3.0/5 Голосов: 2

Де шукати справедливість?

04.06.2014, 23:49:12 2871 3.0 0

Доброї ночі, шановне панство.

Сижу і думаю, як краще відобразити свої гнівливі думки до людей, які бояться народного обурення, ховаються за примарною тимчасовою владою в місті, зв"язками і можливостями максимально закрити роти всім тим, хто по їхнім міркам переходить їм дорогу. Ось сьогодні я  стикнувся з тим як наші міліціянти бояться навіть статті  в інтернеті. Розміщував статтю для житомирян, а виявляється що такі власні мужі як пан Дем"яненко Юрій Володимирович, який наразі виконує обов"язки начальника УМВС в Житомирській області та пан Дячук Василь Іванович - перший заступник Дем"яненка прочитавши не як кажуть лєстние відгуки на свою адресу по путінскому методу не тільки видалили мою статтю з інтернету, а навіть заблокували акаунт!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ось як кадри Януковича бояться народного гніву. Хочу зауважити, що інтернет має безмежну владу над такими тимчасовими царьками і у них просто не буде можливості ось так просто ховати інформацію від мешканців міста та області. Хочеться особливо відмітити силу соціальних сітей таких як в контакті, фейсбук, однокласники та інші. З них видалити всі неугодні вам статті просто неможливо -  принаймні для вашого рівня влади. Так що дайте народу можливість знати хто ним прагне і надалі керувати ховаючи вибачте на слові в труси всі медалі за заслуги перед Україною, а особливо перед тираном-президентом Януковичем. Як в народі кажуть - скільки мотузочкі не витися, а кінець прийде. Робіть висновки - боягузи і передайте сім"ї Януковича, що жителі міста Житомира та області не допустять вас до влади, як би ви не старалися уникнути розголосу інформації!!!!

А тепер розміщую повторний пост статті, яку видалили ці міліційські потвори при владі.   

 

Новий президент, нова влада. Але дивлячись як у нас в нашому рідному місті розігруються сценарії з фільму "Весілля в Малинівці" - міняються шапки в тих, хто приходить до влади і чомусь стає дуже боляче за наших житомирян. А чи заради "таких кадрів" померла небесна сотня, зараз іде війна, загинули хлопці із 95 аереромобільної бригади і т.д.? Чому рідні повинні все життя проливати сльози за втрату близьких, а такі "кадри" лише змінюючи шапку при зміні влади знову залишаються жирувати і далі набивати свої кармани краденими грошима, вимагати хабарі і надалі розпоряджатися долями житомирських лейтенантів, сержантів і т.д. наче боги. Зрозуміло, що риба гниє з голови - влада Януковича це ще раз красномовно підтвердила. Але режим вже зкинутий, а такі видатні кадри як полковник Дем"яненко  Юрій Володимирович, який зараз в.о.  начальника УМВС в Житомирській області та його перший заступник - полковник міліції Дячук Василь Іванович знову наче і не були при владі в тотальний режим Януковича, ніби і не виконували всі ті можна і так сказати страшні накази про знищення ні в чому не повиних людей і при цьому особисто отримуючи відзнаки !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! за хорошу роботу у вигляді медалей і надбавок до заробітної плати -  подають заяви на очолювання УМВС в Житомирській області. Я, як людина дуже далека від політики та влади, яка ніяк не пов"язана з політичними інтригами - дуже обурився до глибини душі цією ситуацією. Вже хочеться справедливості і якогось закінчення цієї безкінечної корупції серед усіх гілок Житомирської влади. Але дивлячись на вище вказані факти думаю, що настав час не мовчати, а діями показати де місце таких "довірених осіб" Януковича  як Дем"яненка Ю.В. та Дячука В.І.

Банду геть!

 

Прикреплённые изображения:
damskoeszaste Де шукати справедливість? damskoeszaste Де шукати справедливість? damskoeszaste Де шукати справедливість? damskoeszaste Де шукати справедливість? damskoeszaste Де шукати справедливість? damskoeszaste Де шукати справедливість? damskoeszaste Де шукати справедливість? damskoeszaste Де шукати справедливість? damskoeszaste Де шукати справедливість?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо