Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2014 » Июнь » 22
snova Націократія!

snova


Оценка: 2.3/5 Голосов: 9

Націократія!

22.06.2014, 05:00:21 1585 2.3 0

Націоналізм виражається у вимозі справедливого розподілу національного доходу: неможливість приватного привласнення доходів від експлуатації надр; поділ усіх економічних ризиків, що припадають на націю в цілому, пропорційно багатству; надходження доходів від природних багатств в кожну сім'ю; пряме матеріальну винагороду за заслуги перед нацією.

Націоналізм ставить виробника вище торговця, торговця вище фінансиста. Тому націоналізму необхідно перевернути ситуацію нині ієрархію, що веде до деіндустріалізації і перетворює виробника в жертву економічного хаосу, торговця - в спекулянта, фінансиста - в лихваря. Необхідно припинити культивувати новоявлені норми «суспільства споживачів», що живе в борг, проїдаємо багатства, накопичені попередніми поколіннями, шалено нищівного природні ресурси планети. Взаємини догмі про «світовому розподілі праці» націоналізм вимагає стратегічної незалежності господарства країни від іноземних поставок та інвестицій. Орієнтацію економіки на переважну продаж за кордон сировини в обмін на товари широкого попиту націоналіст повинен вважати злочином. Іноземна присутність в національній економіці має бути обмежена завданнями розвитку найсучасніших технологій.

Першочерговим завданням є створення повноцінного інституту приватної власності. Зараз він відсутній (власність скаржиться і відбирається, немов при феодалізмі). Для цього необхідно розслідування обставин приватизації великої власності і перегляд її підсумків там, де виявляться порушення. При перегляді потрібно дивитися в кожному конкретному випадку, що залишити державі, а що приватизувати знову. При цьому в процесі повторної приватизації необхідно враховувати етнічну приналежність набувачів власності.

Далі. Державі мають належати природні ресурси і центральний банк. У всіх інших сферах приватний капітал допустимо, хоча подекуди (оборонка, транспорт) державний контроль (у формі контрольного пакета, "золотої акції" або чогось ще) необхідний.

Малому бізнесу створити максимально зручні умови

Прикреплённые изображения:
snova Націократія!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо