Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2014 » Июнь » 22
snova Відомий російський співак вважає Крим українським

snova


Оценка: 2.9/5 Голосов: 13

Відомий російський співак вважає Крим українським

22.06.2014, 06:31:42 1680 2.9 0

Відомий російський співак, Сергій Лазарев, який останнім часом часто працював в Україні, розповів, що думає про ситуацію, яка склалась із Кримом: "Я опинився на якомусь перепутті, але я так багато знаю людей тут в Україні і розумію і біль, і хвилювання, і втому людей від політичної ситуації, яка відбувалася останні кілька років. Так людям наболіло, тому я розумію, що це відбулося не зненацька. Це люди терпіли, терпіли, чекали, чекали, а потім терплячка урвалася", - вважає він.

lazarev.jpg (23.5 Kb)

"Для мене – ні. Для мене – ні! Ось ця загальна радість, що Крим повернувся до нас… Я цієї ейфорії не поділяю. Можливо, після цього мене закидають помідорами свої, російські фанати, але я звик до того, що приїжджаю в Ялту, для мене це Україна. І тому коли проводяться такі концерти на кшталт "Ми разом!", "Крим з нами!" я кажу, що в цьому брати участь не буду", - зазначив Сергій.

image119698_fefa08fb17cfff77de9fa74e0fddbcb6.jpg (24.64 Kb)

"Так, зараз я поки що не готовий туди їхати, тому що я не розумію, як себе поводити, тому що з одного боку в моїй душі це Україна, а вже й не Україна, а Росія. І я не розумію, як себе там поводити. Що точно я не буду робити, це не буду брати участь у заходах, де будуть з піднесенням кричати "Крим-наш", "Ми разом", "Ми забрали". Я цього не підтримую", - пояснив співак.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо