Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Alena24 » 2014 » Август » 7
Alena24 ЗУБКО СКАЗАВ - ДЕБОЙ ЗРОБИВ!!!!

Alena24


Оценка: 5/5 Голосов: 1

ЗУБКО СКАЗАВ - ДЕБОЙ ЗРОБИВ!!!!

07.08.2014, 09:28:48 1797 0.0 0

Усе що говорили, говорять, і скоріш за все, будуть говорити, злостивці про житомирського депутата Геннадія Григоровича Зубка, виявилося брехнею та пустими балачками, які найчастіше знаходяться на грані із заздрощами, дурістю та безсиллям від того, що хтось виявився успішнішим та має гарну вдачу.

Так, Геннадій Зубко не здав мандат депутата Верховної Ради, так він отримав компенсацію за проживання у київському готелі. І що? Невже компенсації не передбачені законом? Невже не наш депутат Зубко разом із заступником мера Сергієм Сухомлиним закуповують усе необхідне для бійців 95 аеромобільної бригади і щотижня відправляють багатотонні вантажівки у зону АТО? Хтось питав у них, за які кошти вони роблять те, чим повинна займатися держава?Ні, вони роблять це спокійно, не займаючись при цьому дешевим та брудним піаром , як роблять це ж нові політичні партії, що взялися незрозуміло звідки.

І ось чергова виконана обіцянка Геннадія Зубка!Він усе ж таки змусив колишнього мера Володимира Дебоя працювати! Інакше як можна назвати вчинок Володимира Михайловича, який подав позов до суду на відновлення себе на посаді мера, чим поховав жовтневі вибори мера, яких із нетерпінням чекають житомиряни. На передостанній сесії міської ради лунали гнівні тиради депутата Буряченко, який звунувачив в.о.мера Любов Цимбалюк у тому, що вона робить усе можливе для того, щоб вибори не відбулися ні в якому разі. Треба віддати належне, що відсутність виборів цілком влаштовує Любов Цимбалюк, яка почала впевнено та затишно почувати себе у кріслі, яке втратив Володимир Дебой.

Виправданням Цимбалюк став лист, отриманий міською радою профільного комітету Верховної Ради, у якому мова йшла про те, що механізм проведення виборів мера Житомира призупино через судові позови.

Дивно, але позови виявилися ілюзорними, адже іх не бачив ніхто! Щодо їх відсутності було отримано підтвердження з житомирських судів. Механізм проведення виборів мера Житомира в жовтні був реанімований, у результаті втручання в цей процес колеги Геннадія Зубка – Анатолія Гриценко. І раптом – справжній позов! Саме цей, а не віртуальний позов Володимира Дебоя до суду, поховав вибори мера. Своїми діями Дебой довів житомирянам, що він, врешті решт, почав працювати і що вибори, на данний момент, невигідні йому особисто, а не Любові Володимирівні Цимбалюк та Сергію Сухомлину, якому прогнозують цілковиту перемогу у виборах мера.

Виходячи з того, як професійно складений позов, зрозуміло, що за справу взялася людина, яка виграла не одну схожу справу. Говорять, що Дебою допомагає колишній губернатор Житомирської обсласті – Сидор Кізін, який залишившись «не при справах», мріє про реванш. Відновлення Дебоя може завдати величезної шкоди вертакалі, яку намагається вибудувати в нашій області Геннадій Зубко, для наведення порядку в області,яка як альма-матер для першого заступника голови Адміністрації Президента. Дана проблема доповнює ті, які зараз турбують і самих житомирян. Адже до цього часу друзі колишнього губернатора продовжують хазяйнувати на теренах нашої області. І це не лише Федирко, голови районних адміністрацій, а й керівники обласних прокуратури та управління міністерства доходів та зборів. Лубчук та Бобровський, не звертаючи уваги на постійні звернення активістів Автомайдана звільнити їх з посади за багаторазові зловживання, і досі займають свої теплі місця. Зрозуміло, що Володимир Дебой ніяк не полишає надії повернутися у своє крісло, обравши до себе в союзники команду колишнього губернатора, який продовжує розпочату ним «війну» з командою Геннадія Зубка.

ТЕКСТ УХВАЛИ

Справа №296/6088/14-а 2-а/296/420/14

УХВАЛА іменем України

14 липня 2014 року м.Житомир

Суддя Корольовського районного суду Житомира Сингаївський О. П. розглянувши адміністративний позов Дебой Володимир Михайлович до Житомирська міська рада Житомирської області про визнання незаконним та скасування рішення, поновлення на посаді та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з вказаним позовом.

Адміністративний позов відповідає вимогам ст.ст. 105,106 КАС України.

На підставі викладеного, керуючись ст. 107, 183-2 КАС України, -

УХВАЛИВ:

Відкрити скороченне провадження в адміністративній справі за позовом Дебой Володимир Михайлович до Житомирська міська рада Житомирської області про визнання незаконним та скасування рішення, поновлення на посаді та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Призначити справу до розгляду у судове засідання, що відбудеться в приміщенні Корольовського районного суду м. Житомира за адресою: 10014, м. Житомира, м-н Соборний, 1, зал. № 3-К 7 серпня 2014 року о 10 год. ЗО хв.

Явку сторін визнати обов'язковою.

Направити на адресу відповідача копію позову з додатками.

Запропонувати відповідачу подати суду письмові заперечення проти позову та всі докази на їх підтвердження, які наявні у відповідача.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій його частині ухвала оскарженню не підлягає.
Судця: / у О- П. Сингаївський


ТЕКСТ ПОЗОВУ МОЖНА ПОБАЧИТИ НА http://www.ex.ua/79924593

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо