Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » alert » 2014 » Август » 15
alert Волонтеры "Станция Харьков" просят о помощи.

alert


Оценка: 5/5 Голосов: 1

Волонтеры "Станция Харьков" просят о помощи.

15.08.2014, 20:23:55 3306 0.0 0

Ссылка на на ленту организации в фейсбук (отчеты, дневник волонтера и т.д.): https://www.facebook.com/Station.Kharkov?fref=ts 

Просьба о помощи:
"На волонтерську групу "Станція Харків", що займається уже три місяці поспіль вимушеними переселенцями з зони АТО, насувається катастрофа. Фінансова катастрофа. Кількість людей, що звертаються по допомогу до нас, виросла втричі. Закупівля товарів першої необхідності, з якої складається одноразовий пакет, здійснюється вже двічі на день. Коштів зовсім не вистачає. Жителі Харкова вже багато місяців активно допомогають і Українській Армії, і переселенцям з зони АТО, і мабуть що виснажилися фінансово. Потреба Станції Харків виросла з 3 тис. грн. до 10 тис. грн. на день. Тож звертаюся до усіх своїх небайдужих френдів зі всієї України з проханням допомогти нам. Ми робимо спільну справу об"єднання України. Звіти про використання коштів публікуються щовечора на сторінці https://www.facebook.com/Station.Kharkov?fref=ts "

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо