Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Flint2000 » 2014 » Август » 17
Flint2000 Обзор світових новостєй. 17.08.2014 (від Свирид Опанасовича)

Flint2000


Оценка: 4.0/5 Голосов: 9

Обзор світових новостєй. 17.08.2014 (від Свирид Опанасовича)

17.08.2014, 14:18:20 2652 4.0 0

Надворі свята неділя, дід попорався по хазяйству, полив петунії і займає бойовий пост сільського обозреватєля міжнародних новостєй.

З учорашнього дня ніяких дополнітєльних новин по ділу Наді Савченко і інших українських полонених не поступало, но возможно наступний тиждень порадує нас суттєвими зрушеннями. Принаймні, дід надієцця, шо проізойдуть подвижки, які дозволять нам болєє-менєє точно прогнозувати в якому напрямку розвиватимуться собитія. Держим за полонених кулаки, бажаємо нашим героям витримки.

У вопросі "білого гуманітарного конвою" кажецця Київ проявив більше смекалки, ніж на ето розчитували кремльовські політтєхнологи. В Москвабаді, відімо, думали, шо лише они способні бесконечно тянуть муму. Но тут они нарвалися на українську впертість. Наші погранічніки і таможенники включили дурачка і дуже ретельно осматрюють не лише кожен камаз, но і каждий пакет гуманітарки. При цьому загадочно цокають язиками шото записують у блокноти. Врем'я от времені просячи заполнить якіто анкети, подать іще якісь справки і дєкларації. Все дєлають, як положено, а хто з небайдужих громадян хоть раз перетинав кордон за кермом фури знає, як наша таможня вміє довести водітєля до белого калєнія.

Січас наші таможенніки довели до белого калєнія вже МІД РФ, який вчора в спеціальній заяві виразив протест в связі с тим, шо Київ обнаглів до такой стєпені, шо требує список перевозімих товаров. Нетерплячка Москвабада вполнє понятна - под угрозой срива гуманітарна піар-акція угощенія дєтішек Луганська тульськімі прянікамі. З другой сторони, вся та історія на кордоні - піща для руссіш-пропаганден машін, хотя мнєніє руссіш-пропаганден машін давно нікого в саіті не волнує, кроме руссовати. Потому, дєйствія наших погранічних служб дід щитає правильними, нада продолжать в том же духе. Подигрувать Хуйлу в його піар-акціях ми не нанімалися.

Гораздо інтєреснєє історія с бронєколоной, яка по утверждєнію всього світу в'їхала на територію України і часть якої унічтожена нашою артілєрією. Щас пошла жара на тєму - була колона, чи не була. Пересєкала она кордон, чи не пересєкала. Все прогресивне людство в ліце мірових лідерів, на чолі з Порохом, хором утверждає, шо з Хуйлостана вошла колона. Міністєрство нападєній Хуйлостана клятвенно завіряє, шо нічого такого не було - "вотвамкрестсвятой". Тут уже возмутився даже новоназначений вместо Бородая "прем'єр-міністр ДНР" нєкій Захарченко: Как ето не було з Росії помощі? Була! Вотвамкрестсвятой! І дєтально перечислив скіки й чого послала Расєя-матушка в помощ боєвікам. Міністєрство нападєній Хуйлостана явно не ждало такого сліва інформації і розгублено мовчить. Дід не знає хто такий Захарченко - просто дурак, чи наш разведчик, но його первими шагами в новой должності дід доволєн - так дєржать.

З якогото бодуна в ефір вилізла ОБСЄ, яка ні з того, ні з сього заявила, шо тоже не бачила пересєченіє границі руськой бронєколоной. Канєшно не бачила, каже дід - з вулиці Стрілецької в Києві, де обеесєшники сидять в себе в офісі і забили всі парковочні місця своїми машинами, границю не побачиш. Собирайте манатки, хлопці і їдьте на кордон. А тоді вже й виступайте.

Тєм временєм, Порох провів плідні телефонні косультації з Байденом і з Меркель. Нажалівся їм на Хуйла і представив їм нові доказатєльства пересєченія руськой бронєколоной нашого кордону. Бундесфрау Меркель особенно впечатлилася признаніями чи то дурачка, чи то нашого разведчика Захарченка. Порох запросив бундесфрау відвідати Київ наступного тижня.

Презідєнт Фінляндії, котрий позавчора - як предполагає дід, в качестве емісара Запада - зустрівся в Сочі з Хуйлом, вчора прилетів до Пороха в Київ і розказав йому шото дуже інтєресне. Бо в Сочі нємедлєнно вилетів глава АПУ Боря Ложкін, де вчора пройшла його встреча з главой АП Хуйлостана Івановим. Для преси сказано, шо обсуждалася повестка дня берлінської встречі міністрів закордонних справ України, Німеччини, Франції та Хуйлостана, ілі, як красіво виражаюцця діпломати, "встреча в нормандському форматі". Но дід чогось думає, шо тематика розмов Ложкіна і Іванова значітєльно шире.

Міністр Клімкін уже кажецця вилетів у Берлін, де в ці хвилини і має начатися зустріч у цьому "нормандському форматі". Спокойно наблюдаєм.

Вообще-то, така нєхіла актівізація встреч і переговоров свідчить, шо шото затівається і не ісключено, шо в бліжайше врем'я ми станемо свідєтєлями кардинальних зрушень в сітуації на востоке України. Скореє за все в сторону деескалації. Для України успішним може бути признаний результат, який, як мінімум дозволить повністю відновити контроль в Донецьку та Луганську і перекрити кордон по всьому периметру. Ніякі половинчаті договорьонності Київ устроїти не можуть. Дід надієцця, шо і Порох, і Клімкін ето понімають.

Те, шо встреча пройде в "нормандському форматі" може косвенно свідчити, шо Хуйло рішив піти на серйозні уступки, но здаваться намерен доброму поліцейському. Бо "нормандський формат" - ето добрий поліцейськи. Однако, єслі Хуйло в ліце Лаврова продовжить тянуть муму, в Пороха всігда є в резерві злий поліцейський - США і Велика Британія. Які вніматєльно наблюдають. Дід тоже зорко стежить за всіма ігроками етой інтєреснєйшей діпломатіческой операції, по мотівам которой со временєм в Голівуді буде создано множество бестселлєров, блокбастеров і політічеських детектівов.

Нєфть останніми днями ведьот себя прілічно, не випендрюється. Після зниження до 101,92 долл. ціна трохи піднялася, зафіксірувавшись учора на уровні 103,53 доллара за барель. В Москвабадє якто постєпенно стихли разговори про то, яка Рассєя багата і красіва, і постєпенно посилюються голоса тєх, хто отмічає серйозні економічні проблєми, з якими страна столкньотся в бліжайшем будущем. Смех по поводу санкцій тоже давно утіх, шуткі становятся всьо грустнєє, а местамі проявляєцця нєдовольство. Продолжає привично радувацця лише напічкана передозом пропаганди колорадська руссовата.

А от Роснєфть, яка по ідєє має годувать руський бюджет, вже не радуєцця. Бо вже столкнулась с нєбольшими фінансовими затруднєніями, потому глава Роснєфті Сєчін попросив правітєльство подсобить дєньгамі. Нужна якато мелка сума в 45 млрд долларов. Правітєльство охуєло. Колорадська руссовата ше не поняла, шо проісходить потому продолжає привично радувацця.

А комнатна собачка Хуйла под клічкой Дімка Медведєв, який відімо, тоже не врубається, шо проісходить, на прошлом тижні провернув геніальну фінансову операцію. Обожающий грацця у всякі айфончики і айпедіки, Дімка, якому Хуйло запрітив бавиться в твіттер, обратив свій сумний погляд на супер рискові ф'ючерсьні програми по інвестіруванію ісслєдованій в області новейших тєхнологій. Із Запада тєхнологій они вже не получать і нада шото дєлать, но где взять дєньгі? Дєньгі взяли з пенсіонного фонда. Не нада буть великим аналітіком, шоб предположить, шо в результаті скорее всєго не буде ні тєхнологій, ні пенсій. Колорадська руссовата привично радуєцця.

Но гран-прі в номінації "Желєзная логіка" уходить канєшно же в Газпром. В етій організації, яка тоже по ідєє має приносити прибуток, пощитали прибиля і поняли, шо прибиля за отчотний період упали на треть. Правлєніє Газпрома довго думало, шо дєлать і прийняло єдінственно правильне в етій ситуації рішення - підняти на треть зарплату всім члєнам правлєнія Газпрома. Геніально. Колорадська руссовата привично радуєцця.

Ну а ми зберігаємо хладнокровіє, остаємся бадьрими і сильними, помагаєм Армії, держим кулаки за Надю і читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє парядок був, нахуй! А не те, шо січас.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо