Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zorro » 2015 » Июнь » 2
Zorro "Тяни-толкай"

Zorro


Оценка: 4.0/5 Голосов: 7

"Тяни-толкай"

02.06.2015, 08:02:17 1738 4.0 0

Ситуація, що склалася навколо ТТУ останнім часом обговорюється у Житомирі так само активно, як питання національної безпеки в Україні вцілому.

Звільнення начальника управління О.В. Таможського затягнулося, а Любов Цимбалюк робить вигляд ніби так і треба, виправдовуючись, що Олежик вже навіть не начальник, а в.о.

Транспортні експерти Мойсеєв, Шелудченко та відданий Гундич, відкрито турбуються про долю ТТУ, за дверима, як завжди - обіймаються з перевізниками, заступник Демчик щотижня видає нові концепції і теж обіймається, але з Путіним, а житомирянам пощастило, бо вже тепло, і можна хоч частково ходити пішки.

Начальник управління, або, пардон, в.о. начальника - Таможський, ще з минулої сесії потирає руки і планує як витратити 9 зарезервованих млн. наших з вами грошей, які, зрозуміло, не підуть на впровадження "електронного квитка" або 1с для підприємства. З його легкої подачі та хорошої акторської гри, усі вірять, що ТТУ складно, грошей нема і питати з них не варто. Тим часом Олежка за таку послугу та закривання очей, віддячує панам депутатам покірністю та виконує їх забаганки. Кишеньковий начальник ТТУ працює на перевізників, але, на жаль, не працює на ТТУ і житомирян.

Прикреплённые изображения:
Zorro "Тяни-толкай"
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо