Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zorro » 2015 » Июнь » 15
Zorro Регионалы на страже здоровья

Zorro


Оценка: 4.2/5 Голосов: 5

Регионалы на страже здоровья

15.06.2015, 07:24:54 3903 4.2 0

Невже ще не перевелися справжні активісти у Житомирі, що працюють за "просто так"? Ірина Коцюба взялася за начальника управління охорони здоров’я Романа Зелінського. Я здивований, але, Ірино, так тримати. Зелінський і справді має цікаве минуле, в якому можна знайти багато чого...головне, не зупинятися, він має впливових друзів, на жаль.

Ирина Коцюба:

"Такого ще не бачила, поки активісти ходять дають покази в прокуратуру про учасників антимайдану. Влада міста призначає на посади колишніх, правда як знаємо, колишніх не буває, ставлеників ПР. А тепер по суті - саме головне, що його родичи і він сам знищив Баранівський район - так це депутат обласної ради Зелінський Роман, колишній головний лікар Баранівської ЦМЛ - заставляв людей їздити на антимайдан, побудував дачу в Криму руками працівників Баранівського району. Здивована тим, що пройшов перевірку вже в листопаді 2014 під час нового призначення в міську раду. Збив людину (перебував в нетверезому стані), притягався до адміністративного. Все інше залишу читайте (це тільки перша частина):
1.В поліклініці був украдений УЗД апарат.Розслідування зам'яли за наказом Зелінського.
2.Кілька років тому в стаціонарі списали робочий ренген-апарат. Забрала на метал невідома фірма з Луцька (??).Разом з ним пропав робочий пересувний -- ренген-апарат "Арман".(??).
3.Через магазин "ОКО" П.П.Сидорівський під виглядом обладнання для лікарні,робилися закупки пральних машин і телевізорів на власні потреби(додому).
4.Постачання продуктів харчування через П.П.Зелінську.
5.Забезпечення магазину " Господарочка" товарами з хмельницького базару на транспорті лікарні (машини швидкої допомоги).
6.Для поїздки на консультацію до Житомира, хворі заправляють паливом санітарний транспорт на заправці "Мисливець"- довірена особа Зелінського Коржовський О. ввечері забирає гроші з відкатом 1 гр. з 1 літри пального.Надалі показується як бюджетна заправка.
7.Коли мінялися вікна на металопластикові по документах були дорогі і супер хороші ,а насправді поставили самі дешеві,які зараз течуть і покриваються пліснявою.
8.Дах лікарні по документах з супер мізної і якісної металочерепиці,а насправді вона почала злітати уже через 2 місяці від слабкого вітру і при мізерному дощику санітарки бігають з мисками та відрами.
9.Використовує молодший медичний персонал для домашні робіт + в Житомирі.
10.Побудував дачу в Криму силами медичного персоналу,їздив і возив матеріали і людей зелений лікарняний "Мерседес".
11.З підконтрольних аптек брались мило,прокладки,шампуні,зубні пасти.
12.Має три дорогих автомобіля куплених не за заробітну плату.
13. Забирає у хворих цукор,муку,мило,прокладки,масло,а потім завозить додому або у магазин "Господарочка".( зі слів санітарки ,яка була свідком)
14.Магазин "Господарочкка" побудований проти згоди мешканців будинку. Нурієва Г.О. вела цю справу (була представником у судах від мешканців) сказала,що коли дійшли до Києва усе раптово зам'ялося.
15.Документація у магазині ведеться безконтрольно (угода оренди між власниками і орендарями),що в подальшому веде до ухилення від сплати податків.
16.При влаштуванні на роботу до лікарні давно встановлена такса -санітарка 100$;медична сестра 300$;водій швидкої допомоги 300$.Гроші передаються через особу Коржовського О.
17.Вбивство Підпори Тетяни,яке пройшло безнаказано.
18.Примушував медпрацівників їздити на антимайдан.
19.Примушував лікарів підробляти талони прийому хворих лікарем венерологом,який в цей час займався особистими справами.
20.Є підозри,що після відїзду до нового місця роботи на НОВОМУ ЛЕКСУСІ він залишився на пів ставки венерологом у Баранівській КЦРЛ."

Прикреплённые изображения:
Zorro Регионалы на страже здоровья
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо