Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zorro » 2015 » Июнь » 17
Zorro Мусор в головах

Zorro


Оценка: 4.4/5 Голосов: 7

Мусор в головах

17.06.2015, 08:56:36 1917 4.4 0

Останнім часом надійний радник Коля-Форточка-Савенко не лише робить ефектні підніжки в.о.міського голови Любові Цимбалюк, але й серйозно розхитує її крісло.

Його підкилимні ігрища з житомирськими політиками нададуть ведмежу послугу не лише власній політичний кар’єрі, але й потоплять надії Цимбалюк на мерське крісло.

Не зважаючи на її плани заручитися підтримкою депутатського корпусу, роздаючи, наприклад, посади директорів шкіл, як з Величко, Любов Володимирівна розуміє, що в часи, коли потрібно буде стати на чиюсь сторону, депутати, зазвичай, не забувають подачок з барського столу.

Вчорашні збори працівників міської ради, чітко розвіяли сумніви стосовно прозорості житомирської влади. Цимбалюк наполегливо запропонувала усім обслуговуватися в "Укрінбанку" депутата-комуніста Романюка, тим самим залишивши працівників без альтернативи. Очевидно, що дух Дебоя ще присутній у міськраді, а його методи так само активно використовуються, як і раніше.

Постійні чвари та розбіжності у поглядах влади означають, що ми 
знаходимося на межі грандіозного скандалу. Про це свідчить і проведений нещодавно конкурс на вивіз побутових відходів. Вчорашня стаття голови прес-служби міської ради Ірина Ярмоленко, не лише вивернула брудну білизну чиновників, але й наробила неабиякого шороху. Та очевидно, що Іра пропустила ще одного фігуранта - Савенко, що приклав усі свої сили для проведення цього конкурсу.

Якщо навіть наближені до в.о. міського голови журналісти та заступники починають грати в свої ігри, якщо помічники та радники працюють на двох фронтах, то човен під назвою "Цимбалюк" потоне ще на причалі.

Прикреплённые изображения:
Zorro Мусор в головах
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо