Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2015 » Август » 16
snova Якщо ти молодий то ти дурень.

snova


Оценка: 1.9/5 Голосов: 13

Якщо ти молодий то ти дурень.

16.08.2015, 10:02:27 2107 1.9 0

І це в кращому випадку! А так просто покидьок. Біомаса. Ти маєш право вмирати за Батьківщину, горбатиться на багатіїв, голосувати за дорослих негідників, принижуватися отримуючи мізерну стипендію, бути постійно під градом докорів з боку не тільки батьків, а й усіх кому не лінь у яких в паспорті написано, що вони старше 30 років. Начебто це мізків додає!
Сьогодні стало відомо, що така мля прогресивна сила як Самопоміч відмовила в підтримці на виборах одній молодій людині (21 рік) зі словами -дуже молодий мовляв, не досвідчений нехай повчиться у громадському русі. Лицеміри і негідники! Вони відмовили людині який був на майдані. Який створив після організацію, патрулював вулиці, займався волонтерством а надалі пішов добровольцям в зону АТО і більше року воює захищая країну. І ЦЯ ЛЮДИНА НЕ гідна стати ДЕПУТАТОМ ?. Я знаю чим він Ви не сподобався-він не буде домовлятися з негідниками, він не буде розкрадати бюджет, він не буде політичною повією і головне він не буде керованою маріонеткою. Те чого Ви так добре вмієте.
Якщо тобі 14 або 18 або старше НЕ СЛУХАЙ ТИ БРЕХНЮ СТАРШИХ ЩО ТИ тому що молодий не можеш управляти або твоя думка неважлива!
Хочу тобі пояснити юначе!
Їх слова що ти ПОВИНЕН їм щось бо вони тебе народили і годують БРЕХНЯ. Це вони повинні! Природа і Бог розпорядилися щоб вони плодилися (а потім і Ви) і дбали. Це їх ОБОВ'ЯЗОК, інакше не фіг було дітей заводити!
Наступна брехня - Ми дорослі мовляв більше знаємо і вміємо ... Звичайно. Озирнись на наші дерьмові дороги, на наш побут, на брехню навколо, на війну ЦЕ ЇХ вміння та знання? Чому бля вони можуть навчити?
Ви молоді не зможете керувати ... Та вони ще ті управленци- просрали СРСР, СНД, просирают країну. Вчителі бля.
Вони чекають що ВИ перетворитеся на них і потім знову будете будувати і підтримувати той мерзенний світ в якому вони живуть, не даючи Вам шансів.
Вони гідні тільки одного - їх можна любити, якщо вони рідні тобі. Але бути заручником їх ідіотизму, брехні, схильності до тиранії не можна. Молодий не означає РАБ.

«Молодий я літами, а ви - старці; тому я стримувався та боявся вам моя думка.
Я подумав: нехай говорять дні, і розуму вчить многоліття.
Але дух в людині і подих Вседержителя чинить.
Многолітні не мудрі, і не старі розуміють правду.»
Ветхий завет
Книга Іова

Прикреплённые изображения:
snova Якщо ти молодий то ти дурень.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо