Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Paritet » 2015 » Август » 17
Paritet ЖОМГО «Паритет» на арт-пікніку

Paritet


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

ЖОМГО «Паритет» на арт-пікніку

17.08.2015, 21:04:44 1846 5.0 0

2 серпня на території гідропарку у м. Житомирі відбувся арт-пікнік "Територія здоров'я, краси та успіху". Головним організатором арт-пікніку у м. Житомирі виступила ГО «Територія здоров’я, краси та успіху», а також дитяча громадська організація «Все робимо самі», клуб благодійників «Янголи добра», стоматологічна клініка «Біленька усмішка», жіночий клуб «Fit curves», екологічне кафе «Мerci» та ряд інших бізнес структур та органів влади.

ЖОМГО «Паритет» також активно долучилася до заходу та створила своєрідний «Мистецький простір здорової сім’ї», у межах якого батьки з дітьми мали можливість взяти участь у конкурсах сімейного малюнка «Кольори своєї сім’ї обираєш тільки ти!»; конкурс малюнка на асфальті на тему планування сім’ї «Залиш свій яскравий слід на асфальті»; конкурс слоганів «Мистецтво слова про здоров’я та щасливу сім’ю», а також отримати інформацію про планування сім’ї і репродуктивне здоров’я та позмагатися за цінні подарунки від Програми «Здоров’я жінок України». Варто зазначити, що захід відбувся надзвичайно успішно, адже батьки з дітьми справді проявили неабияку зацікавленість та креативність).

Означена ініціатива відбулася у межах проекту «Інформаційна кампанія з питань репродуктивного здоров’я та планування сім’ї», підтриманого Інститутом досліджень та тренінгів імені Джона Сноу в рамках програми «Здоров’я жінок України».

Прикреплённые изображения:
Paritet ЖОМГО «Паритет» на арт-пікніку Paritet ЖОМГО «Паритет» на арт-пікніку Paritet ЖОМГО «Паритет» на арт-пікніку Paritet ЖОМГО «Паритет» на арт-пікніку Paritet ЖОМГО «Паритет» на арт-пікніку Paritet ЖОМГО «Паритет» на арт-пікніку Paritet ЖОМГО «Паритет» на арт-пікніку Paritet ЖОМГО «Паритет» на арт-пікніку Paritet ЖОМГО «Паритет» на арт-пікніку Paritet ЖОМГО «Паритет» на арт-пікніку
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо