Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2015 » Сентябрь » 17
amberis Візьми участь у конкурсі – виграй планшет

amberis


Оценка: 3.7/5 Голосов: 3

Візьми участь у конкурсі – виграй планшет

17.09.2015, 22:48:08 2293 3.7 0

Всеукраїнський фестиваль короткометражних фільмів для дітей та підлітків «Єдність і толерантність», який проходить в Україні з 16 вересня 2015 року, оголошує конкурс дитячих малюнків і фотографій.

Юним учасникам конкурсу пропонується створити малюнок або фотографію, яка проілюструє цінність взаємної поваги. Це може бути будь-який сюжет на тему терпимості до людей з іншим світоглядом, поваги до несхожих звичаїв і традицій, розуміння альтернативних точок зору.

Учасниками конкурсу можуть стати молоді люди у віці від 5 до 18 років. Переможців у трьох вікових категоріях визначать користувачі соціальних мереж шляхом прямого голосування. Голосування завершиться 15 листопада, а переможців оголосять 1 грудня 2015. Призовий фонд конкурсу – 30 електронних планшетів – будуть розподілені між 10-ма фіналістами у кожній із трьох вікових категорій. Для участі у конкурсі потрібно зареєструватися і завантажити малюнок або фотографію в електронному форматі на сайті tolerancefilmfest.org.ua. Прийом заявок відкрито з 15 вересня.

Програма кінофестивалю «Єдність і толерантність» складається з трьох блоків короткометражних фільмів для різних вікових груп (5-8 років, 9-13 років і 14-18 років). Після кожного перегляду на глядачів чекає обговорення для обміну думками і пошуку відповіді на питання: що ж таке толерантність і як її досягти? Гостями фестивалю стали режисери фільмів – вони особисто представлять частину показів і дадуть відповіді на питання аудиторії.

Фестивальні покази йдуть у 13 містах України з вересня по листопад. Старт фестивалю – 16 вересня в Києві. Глядачі можуть зареєструватися на безкоштовні покази на сайті tolerancefilmfest.org.ua

Організаторами фестивалю «Єдність і толерантність» виступають Goethe-Institut в Україні та Міністерство закордонних справ Німеччини, за участі фестивалів Interfilm Berlin і KUKI teen screen, а також компанії «Артхаус Трафік».

Фестиваль дякує медіапартнерам: Піксель, Наше радіо, Журнал Фокус, oKino.ua, LB.ua, UAUA.info, Promum, ГУРТ

 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо