Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Бантик » 2015 » Сентябрь » 18
Бантик ТТУ-шное болото

Бантик


Оценка: 5.0/5 Голосов: 9

ТТУ-шное болото

18.09.2015, 08:09:53 2202 5.0 0

А в Житомирском ТТУ снова бардак! Хапугу-начальника прикрывают профсоюзы, даже не спросив чего именно хочет коллектив! Конкурс на нового начальника уже объявили, и претенденты уже есть! Может кто еще хочет? А этого усатого предуря-начальника гнать нужно!!

Читаю і уявляю картину: в.о. начальника КП ЖТТУ скликає до себе голів профспілок, садить біля себе і починає домовлятися. Одразу діалог якось не клеїться, але він згадує про 300 000 тис. на утримання тих самих незалежних профспілок і точки дотику одразу ж знаходяться. Десь справа сидить головний економіст підприємства, що за сумісництвом дружина начальника або ж навпаки, сипле щедрими синонімами на адресу свого любого, і ніжним, та в той же час суровим голосом пропонує внести їх у цей трактат. Періодично творчий процес телефонними дзвінками переривають перевізники, бо запитують, чи вже назвали новий тролейбусний маршрут нерентабельним. Начальник ТТУ Таможський не губиться і дає позитивну відповідь.
Єдине, що турбує – це те, що у колективу ТТУ ніхто не запитав та не порадився чи хочуть вони і далі такого начальника. Чи хочуть вони і далі сидіти, як на пороховій бочці, чекаючи зарплати, поки він її отримує. Чи хочуть вони й далі працювати на рухомому складі, що майже розвалюється, поки він керує прекрасною Toyota Camry. Ні? Не запитали і не поцікавилися? У ТТУ, очевидно, не знають, що таке демократія, а панує скромний тоталітаризм. Годі вже прикриватися підтримкою колективу, якої не існує. І годі відхрещуватися від нововведень, що справді потрібні підприємству. Де 1С-підприємство, електронний квиток? Чому ті ж самі профспілки ніяк не реагують на те, що перевізники просто виштовхнули ТТУ з Київської, коли відбувалася транспортна реформа? З’їли та замовчали? Тоді навіщо жалітися, що управління в боргах, і навіщо захищати такого горе-начальника Таможського!
P.S. І чому тексти листів з двох абсолютно різних профспілок майже ідентичні?

Прикреплённые изображения:
Бантик ТТУ-шное болото Бантик ТТУ-шное болото Бантик ТТУ-шное болото
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо