Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zorro » 2015 » Сентябрь » 24
Zorro Петушиные бои

Zorro


Оценка: 3.7/5 Голосов: 6

Петушиные бои

24.09.2015, 08:30:09 1924 3.7 0

Вчора в мережі з’явилася чутка про те, що два члени «Батьківщини», не поділивши місце в партії, нещадно побили один одного. Хто кого визначити важко, але рефері Лабунська вирішила залишити двох забіяк собі. Тепер Забродський та Онищук обходять один одного стороною і одночасно виношують план помсти.

Хоча зараз їм варто було б продумувати стратегію завоювання сердець житомирян та власне виборчу кампанію. Геннадію Забродському, який вкрав комунальну власність у гідропарку, а потім зробив з неї ресторан «Дубки», це буде вкрай важко, тому, що конкурентом по його округу став харизматичний Юрій Мойсеєв.

Олександру Онищуку поки теж не солодко. Зробивши чималий фінансовий вклад в розвиток Житомирської «Батьківщини», з надією йти від партії у мери, він став звичайним кандидатом в  депутати міської ради. Для Онищука це майже ніщо, якщо згадати, що восени 2014 він балотувався у ВРУ.

Внутрішні чвари у партіях продовжуються. Якщо депутати вдаються до рукоприкладства лише за можливість брати участь у виборах, то уявляю, яка запекла битва відбуватиметься безпосередньо за місце у міській раді.
 

Прикреплённые изображения:
Zorro Петушиные бои
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо