Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zorro » 2015 » Ноябрь » 5
Zorro Цена вопроса

Zorro


Оценка: 4.6/5 Голосов: 11

Цена вопроса

05.11.2015, 09:35:55 2086 4.6 0

Ціна питання. Єдина річ, що зараз хвилює кандидата на посаду міського голови Любов Володимирівну. Не хочеться звинувачувати людей у продажності, адже пересічні громадяни знаходяться на межі виживання.
 
Хтось цілком задовольнить ся сумою в 50 грн., як наприклад, студент про якого ще всі пам’ятають, комусь необхідно щось серйозніше. Задовго до виборів на торги були виставлені посади заступників міського голови, секретаря міської ради, начальників комунальних підприємств, різних державних установ та чиновників нижчого рангу. Одним з них став Олександр Величко, який забувши про будь-які моральні принципи, продався за посаду директора школи. Зрозуміло, за кого голосували усі педагоги школи №10. По волі Цимбалюк, яка вміє фальсифікувати голоси, Величко став ще й депутатом, а Любов Володимирівна отримала собі кишенькового хлопчика, який хоча і не дуже хоче, але буде виконувати її забаганки.

Я розумію, що життєве кредо Цимбалюк – все купується та продається. Тому загальна істерія щодо запрошень родини в. о. мера у міліцію, цілком логічна плата за свавілля, яке вони влаштували на виборчих дільницях 25 жовтня. Маю надію, що ця політична проституція закінчиться найближчим часом.

Прикреплённые изображения:
Zorro Цена вопроса
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо