Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Февраль » 24
antikorZt Мерія - притулок для корупціонерів?

antikorZt


Оценка: 3.2/5 Голосов: 11

Мерія - притулок для корупціонерів?

24.02.2016, 12:40:38 2106 3.2 0

Неоднозначна ситуація зараз склалася з начальником управління капітального будівництва Дмитром Болейко. Хоча переатестацію він не пройшов, працювати у міській раді Дмитро Олександрович продовжує. І це не єдине питання, яке виникає стосовно діяльності чиновника.

Дмитро Болейко не допустив уповноваженого з питань запобігання та виявлення корупції Житомирської міської ради Віктора Фещенка до перевірки інформації з питання проведення тендеру з конкурсних торгів на проведення реконструкції дошкільного навчального закладу №58 на суму більше ніж 16 млн. гривень.

Цікаво, що головою тендерного комітету був той самий Болейко Д.О., і тендер виграв ПП «Елітбуд-1», де засновником є знову ж таки Болейко Д.О. Замкнене коло, скажете ви? Чи пряма корупція?

У зв’язку з тим, що Житомирське відділення національної поліції та обласна прокуратура не реагує відповідним чином на факти корупції та порушення Законодавства України, зараз ми готуємо заяву про злочин в НАБУ та Генеральну прокуратуру України.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Мерія - притулок для корупціонерів? antikorZt Мерія - притулок для корупціонерів?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо