Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Казбич » 2016 » Март » 8
Казбич Все таки стане Яресько прем'єром?

Казбич


Оценка: 5.0/5 Голосов: 2

Все таки стане Яресько прем'єром?

08.03.2016, 10:24:42 1678 5.0 0

На минулому тижні на сайті УП з'явилася новина, що Яресько може стати прем'єром, але за рядом вимог. Тепер в мережі з'являються новини, що все таки Яресько стане новою головою уряду. Про це навіть написав у своєму твітері колишній посол США в Україні Стівен Пайфер. За його словами уряд пані Яресько може вже очолити на цьому тижні. Хоча перед цим говорили, що кандидатом на це крісло може бути Гройсман або Турчинов. Як говорять, Яценюк погодився на свою відставку ще в кінці лютого. Наскільки реально це? Будуть зміни, якщо прийде Яресько? Чи піде обраним шляхом Яценюка? Чи може зміна голови уряду зроблена для того, щоб не проводити нові позачергові вибори? І як казав Ляшко, через 2-3 місяця після призначення Яресько в країні почнеться нова політична криза.

Якщо так надалі і будуть продовжувати гризтися за місця, то нічого гарного не вийде. І замість того, щоб швидше вирішити проблему, вони навпаки її загострюють. От тому в країні не може нічого стабілізуватися. Так як їм більш цікаві свої проблеми.
Редактировать сообщение

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо