Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Март » 30
antikorZt Транспортная концепция странный предмет - вроде бы есть, а вроде и нет.

antikorZt


Оценка: 5/5 Голосов: 1

Транспортная концепция странный предмет - вроде бы есть, а вроде и нет.

30.03.2016, 08:44:08 2724 0.0 0

Транспортная концепция странный предмет - вроде бы есть, а вроде и нет.

Жарти жартами, але! ГО «Антикорупційний рух Житомирщини» вкрай стурбований ситуацією в місті у сфері транспорту. Ми поцікавилися у заступника міського голови Дмитро Ткачукна якому етапі відбувається втілення транспортної реформи міста і попросили нам надати його концепцію розвитку.На наш запит ми отримали відповідь з інформацією про те, що «зазначена Концепція не задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях, та не була отримана або створена в процесі виконання суб’єктами владних повноважень своїх обов’язків(… )Враховуючи зазначене, надати її неможливо».

Ви уявляєте? Тобто увесь цей час житомирян просто обманювали? Мова йде про чотири місяці роботи заступника міського голови Дмитра Ткачука, за які нічого не створено, хоча сказано занадто багато.
Другий момент, який нас здивував – це те, що у газеті «Житомирянам», де висвітлюється результат роботи міського голови Сергія Сухомлина, транспортна концепція є. Тобто заступник мера Дмитро Ткачук не знає про те, що у міського голови концепція вже готова. Питання до Сергей Сухомлин: навіщо вам заступник з такою високою зарплатнею і таким низьким коефіцієнтом корисної дії для міста?
Наразі ми звернулися із проханням до міського голови проінформувати Дмитра Ткачука про концепцію. Чекаємо результатів.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Транспортная концепция странный предмет - вроде бы есть, а вроде и нет. antikorZt Транспортная концепция странный предмет - вроде бы есть, а вроде и нет. antikorZt Транспортная концепция странный предмет - вроде бы есть, а вроде и нет.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо