Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2016 » Апрель » 20
snova Проклятя томашевськіх над Бердичивщіною.!

snova


Оценка: 3.0/5 Голосов: 4

Проклятя томашевськіх над Бердичивщіною.!

19.04.2016, 23:45:52 2272 3.0 0

Прокляття томашевськіх над Бердичивщіною.!
Не все так добре як здається ... .Саме з таких слів хочеться почати свою розповідь. Вже говорилося про ті події які відбуваються в межах Бердичівського району. Атавізм у вигляді Районних Державних Адміністрацій - є тяжкими кайданами на тілі держави і громад зокрема. Але коли в життя людей вриваються олігархи і їхні ставленики, життя стає нестерпним, без просвіту та справедливості. Зміни в Києві тільки посилили відчуття безвиході і безправ'я. Так один з місцевих нардепів, за сумісництвом оселедцевий король вже не приховуючи зривається в крик погрожуючи розправою чесним підприємцям і простим людям. «Усі вінницькі прийшли до влади і Вам всім кінець!».
Хто в принципі повинен стати на захист місцевого фермера, звичайно очікувалося Голова Районною Адміністрації. Не тут то було. Пан Томашевський Едуард стоїть вище цього, він стоїть нижче плінтуса, на колінах перед вчорашнім ригом (читай винуватцем убивств на Майдані і війни на Донбасі). Чи бачить такий керівник проблеми нашого району, і простих людей? Звичайно, ні. Та й неприбуткова ця справа. Чи не для кого не секрет, що діяльність ПАТ «ТАКО» в нашому районі часто вступає в протиріччя з законом. Нарешті виникла ситуація, позбавиться від цього горе-орендаря що знищував земельний фонд, але не тут то було! Спочатку простягнувши час, потім підтасувавши результати наш Едічка зробив все, що б не витребувані паї дісталися правонаступникам ТАКО, а не чесним місцевим фермерам. Останні шукають захисту, але депутати все тянуть час з вотумом недовіри ділку від РДА.
Вся країна намагається перебудувати своє життя в рамках з вимогами сьогоднішнього дня, де важливими аспектами є децентралізація ... .Але це не для евроретрограда Томашевського. Так з 31 березня 2016 року губернатор Житомирщини Сергій Машковський доручили головам районних державних адміністрацій Забезпечити до 04.04.2016р. прийом картотек по вопросам реєстрації фізичних осіб від територіальних підрозділів государственной міграційної служби та Забезпечити виготовлення до 01.04.2016р. відповідніх бланків та штампів.
Пан Томашевський повністю ігнорує це питання. За стандартною відпискою пише, що мовляв нема грошей, штатів і іншого. Однак сам присвоюють ці функції новоствореному відділу при РДА, де гроші знайшлися і кадри. Підбір кадрів звичайно ж проводився особисто. Судячи по працівниках смак як до гривні так і до тіла у Едічка є.
Та й навищо щось змінювати. Прилаштував ліві котли опалення - сховався за спідниці нетямущіх бабів з освіти, Потрібно понтів набити - Ревега виб'є фінансування в Києві, та й разом розкрадуть. А отдохнуть- так нема проблем! РОБОЧИЙ ВІЗИТ до Польщі за рахунок держави і бюджету. Що там інвестиції знайшлися або що. Який досвід він там набрав? Як брехати, служити олігархам а не людям, як бути підстилкою у слуг народу, а не захістником народу. Ось така напасть на район. Поросль танцівників що примазався до Революції і Країні. Вурдалаки від влади.

 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=268659193469503&set=a.203004776701612.1073741827.100009762737827&type=3&theater

Прикреплённые изображения:
snova Проклятя томашевськіх над Бердичивщіною.! snova Проклятя томашевськіх над Бердичивщіною.!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо