Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Украина » alliancegrouppl » 2016 » Май » 16
alliancegrouppl Работа в Польше.

alliancegrouppl


Оценка: 5/5 Голосов: 1

Работа в Польше.

16.05.2016, 12:19:34 1660 0.0 0

ЯК УНИКНУТИ СТРАХУ ПЕРЕД НОВОЮ РОБОТОЮ?

Абсолютно кожна людина мріє про стабільність практично в кожній сфері життя. Однак настають моменти, коли ця сама стабільність, яку Ви так ретельно вибудовували, залишає Вас. І якщо це пов’язано з тим, що саме Ви потрапили під скорочення, дочитайте до кінця цю статтю — вона саме для Вас.

Якщо сталася ситуація через яку Ви втратили робоче місце, в першу чергу, варто запам’ятати просту істину: все, що відбувається, все — на краще. Постійна робота, якій Ви віддали 20-30 років свого життя, не є хорошим показником. Цілком можливо, що причиною такої затримки стала відсутність стимулу для подальшого зростання. А таким стимулом і є скорочення, адже найчастіше скорочують на роботі, де зарплата лише трохи перевищує прожитковий мінімум.

Як же подолати страх перед скороченням? Як би це сумно не звучало, але існує лише один працюючий спосіб — зміна декількох робочих місць. Людина звикає абсолютно до всього. Після того, як Ви зміните декілька робочих місць, страх перед втратою роботи покине Вас. Ми, у жодному разі, не закликаємо Вас міняти роботу з метою подолання цього страху. Як показує практика, людина, що втратила роботу, завжди знаходить більш високооплачуване місце. Можливо, що саме втрата роботи і служить відмінним стимулом для цього.

Є ще один дієвий спосіб. Навіть якщо нинішня робота Вас повністю влаштовує, а скорочення не загрожує Вам, важливо написати пристойне резюме і раз на тиждень відправляти його на біржі з пошуку роботи. Так Ви зможете зрозуміти, наскільки будете затребувані в разі втрати роботи. І, цілком природно, що будете спокійні в разі звільнення, оскільки у Вас вже буде кілька запасних варіантів.

Якщо Ви потрапили під скорочення і усвідомили, що Вам необхідна саме робота в Польщі, скористайтеся послугами з працевлаштування

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо