Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2016 » Июль » 25
snova Кулька дурні

snova


Оценка: 2.8/5 Голосов: 9

Кулька дурні

25.07.2016, 08:13:56 2221 2.8 0

Українська кулька надувна - улюблений колір, улюблений розмір. Бережи свою кульку, українець.
Ситуацію навколо України нагнітають. Обстановка всередині країни загострюється. Так і напрошується порівняння з повітряною кулею.
 
Коли кулю надувають без обмежень, то віна рано чи пізно лопне і розлетяться недоноски в різні боки.
Якщо ж цю кулю надути до певних розмірів і залишити в цих розмірах, попередньо перекривши доступ / вихід газу в кулю, то з часом газ з кулі почне стравливается через наявність природних мікротріщин і НЕ абсолютної герметичності місця перекриття виходу газу з кулі.
Є і третій варіант - примусове підбурювання газу з кулі. Операція ця супроводжується зайвим шумом і значними зусиллями, які потребують певних вправності і навичок, щоб контролювати вихід газу, інакше куля під впливом реактивної сили виходить з високою швидкістю газу може просто вирватися з рук і зробити хаотичний неконтрольований політ, що загрожує як для оточуючих, так і для самого кулі.
Який варіант належить Україні? Виходячи з подій, що відбуваються в країні починаючи з результатів парламентських виборів 2012 року і аналізуючи ситуацію всього цього періоду, можна стверджувати, що найбільш вірогідний третій варіант - ситуація загострюється до певної міри і потім відбудеться контрольоване "підбурювання" надлишкового тиску в українському суспільстві.
Наскільки вдалими будуть дії людей керуючих процесами на Україні, залежить як від їх професійних навичок, так і від безлічі факторів ... зовнішніх і внутрішніх - міжнародна обстановка, надійність оболонки українського кульки, фізико-хімічних характеристик закачаного газу, якості механізмів управління та контролю стравлювання ... і прочая. Навіть від спалахів на сонці, що безпосередньо впливають на поведінку безлічі людей, в чомусь залежний наша ситуація.
До речі, кулька до наповнення ії газом і ця ж кулька, але в здутому вигляді - це вже зовсім різні кульки по визначенню, і якщо третій варіант спрацює - Україна буде зовсім інша.
А ось кулька луснула - вже не кулька.
 
Але, найголовніше, це те що самим українцям пора б уже, нарешті подивитися на реальність своїми очима, а не через призму ЗМІ, і зіставити трирічні очікуванний євро-рай з навколишньою дійсністю.

Прикреплённые изображения:
snova Кулька дурні
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо