Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ivastelm » 2016 » Август » 29
ivastelm До ювілею Незалежності "Укрпошта" випустила оригінальний конверт та марку

ivastelm


Оценка: 5.0/5 Голосов: 2

До ювілею Незалежності "Укрпошта" випустила оригінальний конверт та марку

29.08.2016, 17:16:40 1875 5.0 0

24 серпня 2016 року біля приміщення Житомирської обласної державної адміністрації відбулося спеціальне погашення, присвячене 25 - річчю Дня Незалежності України».

День Незалежності України – головне державне свято України, яке відзначається на честь прийняття Акту проголошення незалежності України, що прийнято вважати датою утворення держави Україна в її сучасному вигляді.

З нагоди ювілею Українським державним підприємством поштового зв’язку «Укрпошта» виготовлено художній поштовий конверт з оригінальною маркою «25-річчя незалежності України» із зображенням квіткової композиції у вигляді віночка та напису: «День незалежності України», на марці: композиційне зображення карти та прапора України; написи: «Україна UKRAINA 2016», «25 років» та спеціальний поштовий штемпель для проведення пам’ятного спеціального погашення .
Укрпошта постійно розширює коло тем, яким присвячуються спеціальні погашення. Це – святкування різних подій у житті тієї чи іншої країни – виставок, ювілеїв, наукових відкриттів тощо.
Спецпогашення спеціальним поштовим штемпелем провели: Народний депутат України Борислав Розенблат, заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації Ігор Гундич, перший заступник голови обласної ради Володимир Ширма, голова Житомирської міської ради Сергій Сухомлин.

Даний захід, який має історичне забарвлення, носить ювілейний характер, понад усе сприятиме зростанню інтересу громадськості до вивчення культурно-історичних надбань нашої країни, пропагуванню діяльності «Укрпошти» та зміцненню співпраці поштовиків з філателістичними організаціями.

Прикреплённые изображения:
ivastelm До ювілею Незалежності "Укрпошта" випустила оригінальний конверт та марку ivastelm До ювілею Незалежності "Укрпошта" випустила оригінальний конверт та марку ivastelm До ювілею Незалежності "Укрпошта" випустила оригінальний конверт та марку ivastelm До ювілею Незалежності "Укрпошта" випустила оригінальний конверт та марку ivastelm До ювілею Незалежності "Укрпошта" випустила оригінальний конверт та марку ivastelm До ювілею Незалежності "Укрпошта" випустила оригінальний конверт та марку ivastelm До ювілею Незалежності "Укрпошта" випустила оригінальний конверт та марку
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо