Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Paritet » 2016 » Сентябрь » 20
Paritet Презентація Центру освіти дорослих

Paritet


Оценка: 3.0/5 Голосов: 1

Презентація Центру освіти дорослих

20.09.2016, 20:48:11 2766 3.0 0

20 вересня 2016 року о 14.00 у конференц-залі Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Ольжича (за адресою Новий бульвар, 4) відбулася презентація Центру освіти дорослих (надалі - Центр). Відкриття означеної інституції – спільна ініціатива Житомирської обласної універсальної бібліотеки ім. О. Ольжича та Житомирської обласної молодіжної громадської організації «Паритет», що виконується у межах проекту «Центр освіти дорослих як платформа розвитку місцевої громади» за підтримки Німецької асоціації народних університетів (DVV International) та громадської організації «Інформаційно- дослідний центр «Інтеграція та розвиток».
Головна ідея створення та діяльності Центру – організація системної роботи з вивчення і надання дорослому населенню актуальних освітніх та культурних сервісів і продуктів в сфері неформальної освіти. У рамках старту діяльності Центру організатори обрали наступний напрямок - підвищення спроможності дорослого населення м. Житомира до збереження балансу в особистій (сімейній), професійній та дозвіллєвій сферах життєдіяльності. Для досягнення означеної мети передбачається організація та проведення протягом вересня – листопада безкоштовного навчального курсу «Особистісна ефективність», що включає наступні теми:

  • Успішне планування часу
  • Фінансова грамотність
  • Постановка цілей
  • Стратегії вирішення сімейних конфліктів
  • Ефективна самопрезентація
  • Здоров’язберігаюча поведінка і планування сім’ї
Особливістю проведення заходів є їх комбінування, тобто пропонуються інтегровані заняття (2 заняття по 2 год). Таким чином населення протягом 4 год. отримає максимально практичні знання із вищезазначених тем для застосування. Час проведення занять – щосереди та щонеділі з 10.00 до 14.00. Для інформування населення передбачена інформаційна кампанія в маршрутних таксі м. Житомира.
Попередня реєстрація на тренінги за телефоном: 0672479017; 0636178325 – Белла.
За словами координаторки проекту Олени Остапчук:  «Підвищення особистісної ефективності дорослих за допомогою розвитку навичок успішного управління часом, постановки цілей, фінансової грамотності, вирішення сімейних конфліктів сприятиме гармонізації соціальних відносин і формуванню соціально-відповідального ставлення громадян до викликів сьогодення».
Василь Марцельович Врублевський, директор бібліотеки, відмітив, що створення таких осередків як Центр освіти дорослих розширює функції бібліотек, створює можливості для збільшення кількості користувачів-носіїв різного соціального досвіду, урізноманітнює форми і зміст роботи культурних інституцій, орієнтуючись на потреби людей, створюють простір для комунікації.
Завідуюча сектору «Інклюзивний читальний зал» ЖОУНБ ім. О. Ольжича Юлія Мельник зазначила, що  в межах роботи Центру буде функціонувати арт-майстерня для людей з особливими можливостями спрямована на  посилення їх  потенціалу до самореалізації.
 

Прикреплённые изображения:
Paritet Презентація Центру освіти дорослих Paritet Презентація Центру освіти дорослих Paritet Презентація Центру освіти дорослих Paritet Презентація Центру освіти дорослих Paritet Презентація Центру освіти дорослих Paritet Презентація Центру освіти дорослих Paritet Презентація Центру освіти дорослих
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо