Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » an1234 » 2016 » Сентябрь » 23
an1234 «Звіт» за тиждень або розлючена Анжеліка

an1234


Оценка: 5.0/5 Голосов: 4

«Звіт» за тиждень або розлючена Анжеліка

23.09.2016, 10:11:04 2128 5.0 0

Перша, і напевно, найважливіша подія, що сталася за минулий тиждень у Житомирі та області – це нові рухи з приводу призначення нового губернатора. Коли Машковський пішов, усі політичні сили кинулися шукати власного кандидата. Зрозуміло, що перед парламентськими виборами, крісло губернатора на вагу золота.

Проте найбільше чуток та пліток почало з’являтися на цьому тижні. Одна з головних, що нібито новим губернатором стане нинішній віце-прем’єр Геннадій Зубко. І шо нібито його приїзд в село Тетерівка – це початок роботи в області. Насправді ж мова буде йти про об’єднання громад. Цікаво, але цю плітку поширює один з претендентів на це крісло – Геннадій Дмитренко та його опікунка Анжеліка Лабунська. До речі, довгий час ніхто навіть і не здогадувався про їх теплі робочі стосунки.

І це не єдине, що приховує пані Лабунська. Наприклад, лобіювання своїх інтересів в КП «Бурштин Полісся». За підрахунками Авакова, ця нива (маю на увазі весь видобуток бурштину) приносить десятки мільйонів доларів на місяць. Годівничка ж Лабунської трохи скромніша – 500-700 тисяч на місяць. І авжеж не в гривнях.

Для втілення своєї маленької мрії та щасливої старості, Лабунська разом з одним зі своїх фаворитів Рибінским, задумала тихенько вивести з підприємства «Агроліс» 192 Га землі в Олевському районі під «Бурштин Полісся». Але ж де гарантія, що гроші, які нібито мають йти в бюджет не загубляться десь по дорозі і не осядуть в кишенях Анжеліки Вікторівни?
Ви пригадайте лише МРТ, яке коштувало громаді 29 млн., хоча насправді мало б обійтися не більше 21 млн. гривень. І хіба воно безкоштовне? З людей як і раніше деруть благодійні внески, які сягають 800-1000 грн. Ось так заробляють на здоров’ї. В «Батьківщині» це, напевно, лінія партії така. Ось подруга Цимбалюк свої «кровні» добуває ризикуючи безпекою дітей. Я про газову АЗС біля школи авжеж. І куди тільки дивиться міська рада?

Повертаючись до попередньої теми, варто додати, що якщо до цього усіх цікавило питання, хто ж стане наступним головою обласної адміністрації, то зараз питання постало ще й щодо нового очільника ради. Так, так. В понеділок скликають позачергову сесію, де з голосу внесуть питання щодо зняття з посади голови обласної ради Анжеліки Лабунської. Можливо саме тому лідер «Батьківщини» Тимошенко зараз літає по Києву, намагаючись домовитися з першими обличчями інший партій? І може тому Лабунська втратила апетит? Бо зазвичай, коли її бачать в «Трактирі на Пушкінський» голова обласної ради не відмовляється від їжі, а останні дні лише бурхливо обговорює план дій зі своїми прибічниками Онищуком та Рибинським.

Скидання з трону Анжеліки, призведе до незворотних наслідків. Битва буде відбуватися не на життя, а на смерть. Уявіть тільки, як зараз переживає БПП. Якщо їм не вдасться втиснути на цю посаду «свою» людину, то коли прийде варяг на посаду губернатора, партія президента остаточно втратить вплив на Житомирську область. До речі, і досі не зрозуміло, на кого вони ставлять: на Гундича чи Шпиту? Або одночасно на обох.

Ситуація розпалюється. У БПП здають нерви і вони винаходять способи випустити пару. Нещодавно один з БПП-ників міської ради був помічений у стриптиз барі, в неадекватному стані. Дійшло до того, що навіть танцював на барній стійці. Сором та й годі. Він же народний обранець.

Неспокійно і в партіях з меншим складом. Не можна промовчати про так звану «Антанту», яка виникла в обласній раді. Об’єднатися вирішити Укроп, Самопоміч, Свобода та Радикальна партія. Загалом це 22 депутати. Від нині усі питання будуть вирішуватися та лобіюватися з загальної згоди. Так само відбуватиметься і голосування за зняття Лабунскої і призначення нового голови. Можливо, пропонуватимуть Раупова або Кізіна, Ширму або Смичка. Це місце довго пустим не буває і притягує до себе усіх амбіційних та зацікавлених.

Відпочиньте на вихідних, на наступному тижні Житомир здригнеться.


Інфа з ФБ. Користувач Жанна Медведева
23.09.16

Прикреплённые изображения:
an1234 «Звіт» за тиждень або розлючена Анжеліка
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо