Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Paritet » 2016 » Ноябрь » 9
Paritet МАЙСТЕР-КЛАС ПО МИЛОВАРІННЮ «HAPPY HOBBY»

Paritet


Оценка: 5.0/5 Голосов: 3

МАЙСТЕР-КЛАС ПО МИЛОВАРІННЮ «HAPPY HOBBY»

09.11.2016, 23:55:13 2001 5.0 0

В інклюзивній арт-майстерні відбувся черговий цікавий захід – майстер-клас по миловарінню «Happy Hobby», на якому учасниці та учасники, зокрема молодь з інвалідністю, дізналися про основні таємниці та хитрощі миловаріння, основні правила комбінування ароматів і їх властивості, ознайомилися із корисними особливостями природної косметики. В результаті всі присутні мали змогу навчитися виготовляти мило з натуральних компонентів, а також створити авторський, індивідуальний рецепт.
Варто відмітити, що організація даних майстер-класів орієнтована на творчий розвиток, самореалізацію та самозайнятість молоді з особливими потребами і виступає одним з ключових способів їхньої компенсаторної соціальної реінтеграції.
Захід було реалізовано в рамках проекту «Центр освіти дорослих як платформа розвитку місцевої громади», який реалізується ЖОМГО «Паритет» за підтримки Німецької асоціації народних університетів (DVV International) та громадської організації «Інформаційно-дослідний центр «Інтеграція та розвиток».

Прикреплённые изображения:
Paritet МАЙСТЕР-КЛАС ПО МИЛОВАРІННЮ «HAPPY HOBBY» Paritet МАЙСТЕР-КЛАС ПО МИЛОВАРІННЮ «HAPPY HOBBY» Paritet МАЙСТЕР-КЛАС ПО МИЛОВАРІННЮ «HAPPY HOBBY» Paritet МАЙСТЕР-КЛАС ПО МИЛОВАРІННЮ «HAPPY HOBBY» Paritet МАЙСТЕР-КЛАС ПО МИЛОВАРІННЮ «HAPPY HOBBY» Paritet МАЙСТЕР-КЛАС ПО МИЛОВАРІННЮ «HAPPY HOBBY» Paritet МАЙСТЕР-КЛАС ПО МИЛОВАРІННЮ «HAPPY HOBBY» Paritet МАЙСТЕР-КЛАС ПО МИЛОВАРІННЮ «HAPPY HOBBY» Paritet МАЙСТЕР-КЛАС ПО МИЛОВАРІННЮ «HAPPY HOBBY»
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо