Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2017 » Февраль » 8
amberis Клуб Елітарного Кіно: «СТРІНГЕР» Дена Гілроя.

amberis


Оценка: 4.0/5 Голосов: 4

Клуб Елітарного Кіно: «СТРІНГЕР» Дена Гілроя.

08.02.2017, 01:57:09 1707 4.0 0

Клуб Елітарного Кіно за сприянням Arthouse Traffic представляє:
«СТРІНГЕР» Дена Гілроя.
 
«Стрінгер» - гостросюжетний трилер про кримінального хронікера, роль в якому виконав один з талантлевих акторів Голлівуду - Джейк Джіллєнхол. Ден Гілрой - відомий голлівудський сценарист, який зробив собі ім'я на серії  пригод агента Борна.
За «Стрингера» Гілрой був номінований на «Оскар» за кращий сценарій. Джейк Джіллєнхол отримав номінацію на «Золотий глобус» за кращу чоловічу роль, і ряд премій від акторських гільдій, а «Стрінгер» був включений в десятку кращих фільмів 2014 по версії Національного ради кінокритиків США.

 

Безробітний Лу Блум стає свідком того, як аматорська знімальна група фіксує автомобільну аварію. Він вимінює крадений велосипед на камеру і знімає власний матеріал. Директор новин купує запис і переконує Блума продовжити роботу. Незабаром стає зрозуміло, що заради по-справжньому цінних кадрів той не зупиниться ні перед чим.


 
Ден Гілрой / Dan Gilroy
Режисер, сценарист

 
Ден Гілрой народився в Каліфорнії, живе в Санта-Моніці з дружиною, актрисою Рене Руссо і їхньою дочкою. Гілрой закінчив Дартмутський Коледж. Серед його найбільш помітних робіт в кіно «За межею» («The Fall») і «Гроші на двох » («Two for the Money»), а також нещодавній хіт «Жива сталь» («Real Steel»), з Х'ю Джекманом у головній ролі.
У ролі виконавчого продюсера Гілрой виступив на зйомках фільму «Гроші на двох» («Two for the Money»).
Гілрой виріс в артистичній і творчій родині. Його батько - володар Пулітцерівської премії та премії «Тоні» Френк Д.Гілрой («Все через троянд»), брат Джон Гілрой - монтажер.

 
Сценарістская фільмографія:
Руйнівник (2015) Stan Lee's Annihilator
Стрінгер (2014 року) Nightcrawler
Еволюція Борна (2012) The Bourne Legacy
Жива сталь (2011) Real Steel
За межею (2006) The Fall
Гроші на двох (2005) Two for the Money
Конвоїри (1994) Chasers
Корпорація «Безсмертя» (1992) Freejack

 
 

Прикреплённые изображения:
amberis Клуб Елітарного Кіно: «СТРІНГЕР» Дена Гілроя. amberis Клуб Елітарного Кіно: «СТРІНГЕР» Дена Гілроя.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо