Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » an1234 » 2017 » Март » 10
an1234 «Чорна мітка» для Сухомлина. За що та від кого?

an1234


Оценка: 4.6/5 Голосов: 10

«Чорна мітка» для Сухомлина. За що та від кого?

10.03.2017, 14:08:32 2335 4.6 0

Остання сесія міської ради була схожа на шоу через дії представників «Айдару», які виршили завітати, щоб натиснути на мера. Проте, зрозуміти «що це було?» доволі важко. Спробую накидати декілька варіантів.

Хтось ще в цьому місті думає, що «айдарівці» ходять на тусовки типу виконком та сесія міської ради зі своїх власних міркувань та щоб встановити справедливість, мир та порядок в місті? Якщо так, то вітаю – ви єдиний, хто так думає. Насправді, вже давно очевидно, що «Айдар» просто так не ходить. Тож буду виходити з того, за цими бравими хлопцями хтось стояв. Хтось, хто ними управляв. В залежності від ситуації режисер та ляльковод  у різних спектаклях можуть бути різними.

Спробую припустити, хто і чому замовляв шоу цього разу. Але, спочатку хочу звернути увагу на деяку невідповідність. По-перше, мер не раз був «помічений» у допомозі нашим військовим формуванням ще до мерства і вже підчас нього, навіть їздив в АТО. Будучи мером він вибивав для «атошників» квартири у забудовників. І тут раптом пригодовані «атошники» влаштовують антимерівське шоу на сесії. Це ще один аргумент на користь того, що хтось за цими подіями на сесії стояв за «айдарівськими» активістами.

Цікаво, що депутати під шумок розділились. Хтось просто спостерігав. Хтось, зокрема депутати від БПП стали на захист Сергія Сухомлина в прямому сенсі. Хтось, опинився в серед «атошників» і виступав з ними в одному ключі, як наприклад, Наталя Леонченко.

До речі, на місті Сергія Сухомлина варто було б влаштувати подібне шоу, щоб просто подивитись, хто на чиєму боці і хто посміхався споглядаючи на дебати мера і «айдарівців».

Посміхалась команда «опоблока», зокрема та сама Наталя Леонченко та Сергій Гаращук. Складалось враження, що на цьому «святі життя» вони не випадково. Самі ж «атошники» спокійно давали слово екс-регіоналці Леонченко, а Сухомлина при цьому називали сепаратистом. Що навіває думки, що саме «опоблок» міг стояти за акцією людей у військовій формі. Навіщо воно їм потрібно? Можливо, щоб показати зуби Сухомлину, можливо, щоб підігріти людей проти мера (хоча з його політикою, куди вже далі), можливо, щоб потім торгуватись за посаду секретаря ради. А можливо, щось пішло не так у домовленостях про «Електровимірювач», про які я вже писала раніше.

Претендент на звання ляльковода № 2 – Олег Попов, який допомагав АТБ забирати територію на Київський, 6. До речі, там також були задіяні «атошники» при чому з обох сторін барикади. Як сказав сам Сергій Сухомлин на сесії, на хабарі по цьому об’єкту Олег Попов вже затратив більше 400 тис. доларів. Ще один аргумент на користь Попова, що буквально днями АТБ програла суд першої інстанції за цю ділянку, а саму Київську, 6 згадували декілька разів в суперечці мера і «атошників».

Опонент Попова по ділянці на Київській,6 – Борислав Розенблат. І на його боці також були «айдарівці». Не дивлячись на те, що Розенблат з Сухомлиним з одної команди,  у них, прямо скажемо, не дуже райдужні стосунки.  Хоча підчас сварки «атошники» не по-доброму згадували Розенблата, але питання в тому, чи не була то гра на публіку.

Наступний претендент «Інтергалбуд» - забудовник поблизу парку. Навколо цього будівництва суперечки вже тривають довгий час, але з початку цього року загострились. На сесію мер саме виніс питання внесення території , де планується будівництво нового будинку до паркової зони. Таким чином, забудовник би залишився без ділянки та мусив іти до суду, щоб захистити свої права. Це питання на сесії розглядали останнім і проти нього виступила Наталя Леонченко. Зрештою його розгляд перенесли на наступну сесію. В які ігри грає Сухомлин з «Інтергалбуд» це окрема історія. То виконком дає дозволи будуватись, то відбирає.

Ще одному представнику команди БПП губернатору Ігорю Гундичу також на руку зайняти Сергія Сухомлина розбірками на стороні. А тим часом він тихо збирає стару команду Віри Шелудченко (Ясюнецький, Суслик та деякі інші екс-колеги) та налагоджує власні потоки.

І все би добре, якби не один прокол «айдарівців»: шуміти вони вміють, а от говорити та доводити свою позицію виразно – ні. Плитка, мотанка, діти гинуть під маршрутками, Київська,6 , патріотичне виховання, підписи проти Сухомлина, моральна недовіра меру – що з усього цього можна скласти не зрозуміло. Чим в результатів закінчився шум? Нічим. Принаймні обіцяні підписи проти Сухомлина наразі ніхто не збирає. Тож вийшло багато галасу, а зовні, а толку «0». Побачимо, що буде далі.

Прикреплённые изображения:
an1234 «Чорна мітка» для Сухомлина. За що та від кого?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо