Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2017 » Март » 12
amberis Клуб Елітарного Кіно: «ЗАПАЛЮЮЧІ ЗІРКИ» Енді Годдара

amberis


Оценка: 5.0/5 Голосов: 2

Клуб Елітарного Кіно: «ЗАПАЛЮЮЧІ ЗІРКИ» Енді Годдара

12.03.2017, 23:12:11 2097 5.0 0

Клуб Елітарного Кіно за сприянням Arthouse Traffic представляє:
«ЗАПАЛЮЮЧІ ЗІРКИ» Енді Годдара.
 
«Запалюючи зірки» / «Set Fire to the Stars»
Країна: Великобританія, 2014
Хронометраж: 97 хв
Жанр: біографічна драма
Режисер: Енді Годдар
У ролях: Елайджа Вуд, Селін Джонс, Келлі Райллі, Ширлі Гендерсон
 
«Запалюючи зірки» – стрічка за мотивами біографії валлійського поета, драматурга і письменника Ділана Томаса. Він уславився своїм складним характером і непростими стосунками з алкоголем. Томаса вважають одним із найзначніших авторів ХХ століття, чия творчість донині стає предметом аналізу й натхнення. Приміром, його вірш «Не йди покірливо в пітьму...» рефреном звучить в «Інтерстелларі» Крістофера Нолана. Фільм розповідає про дружбу Томаса із шанувальником, поетом Джоном Брінненном, який організував йому турне Америкою.

Дія відбувається в п'ятдесятих роках минулого століття. Джон запрошує знаменитого поета Ділана Томаса виступити на серії літературних вечорів у Нью-Йорку. Незважаючи на чутки про легковажність поета, Джон зустрічає гостя із розкритими обіймами. Незабаром, змучений пильною увагою своїх університетських наставників, Джон вимушений забрати Томаса до сімейного маєтку в лісах Коннектикуту. Але навіть у глушині винахідливий Томас знаходить, кому адресувати своє мистецтво, свою пристрасть, любов і агресію.
 

 
Головні ролі у картині виконали Елайджа Вуд і Селін Джонс. У ролях другого плану у фільмі з'являться Келлі Райлі («Справжній детектив», «Голгофа») та Ширлі Хендерсон («Гаррі Поттер і таємна кімната»).
 

«Запалюючи зірки» – дебютний повнометражний фільм британського режисера Ендрю Годдара, відомого завдяки роботі над епізодами серіалів «Абатство Даунтон», «Торчвуд» і «Доктор Хто». Світова прем'єра стрічки відбулася на міжнародному кінофестивалі в Единбурзі, українська – у рамках фестивалю «Нове британське кіно–2015».
 

Прикреплённые изображения:
amberis Клуб Елітарного Кіно: «ЗАПАЛЮЮЧІ ЗІРКИ» Енді Годдара
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо