Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » AKorzh » 2017 » Март » 15
AKorzh Житомиртеплокомуненерго. Йдемо далі

AKorzh


Оценка: 5.0/5 Голосов: 5

Житомиртеплокомуненерго. Йдемо далі

15.03.2017, 13:13:59 2254 5.0 0

Вчора відправив лист з пачкою додатків депутатам Житомирської міськради. Ну зовсім мені не подобається відписка заступника Фещенка по КП "Житомиртеплокомуненерго". З таким підходом не зрозуміло, що буде далі. А може навпаки зрозуміло.

Далі текст звернення:
Шановні депутати!
22 грудня мною булла подана петиція http://petitions.zt-rada.gov.ua/list/view/556 щодо наведення порядку в КП «Житомиртеплокомуненерго».
З наступними вимогами:
1. Провести перевірку діяльності підприємства за останні 3 роки незалежними та контрольно-аналітичним управлінням. 
2. Оприлюднити результати звіту на сайті міської ради та у ЗМІ.
3. Вирішити питання встановлення лічильників. 
4. Скласти та оприлюднити план змін.
5. По результатах звіту вирішити питання подальшої роботи керівника підприємства та за необхідності передачу результатів перевірки правоохоронним органам.

За час поки петиція набирала необхідну кількість підписів стали відомі додаткові факти:
1. Перевірка НКРЕКП показала ряд суттєвих порушень в роботі підприємства, в тому числі те, що 2 роки кошти підприємства проходили не через рахунки спец призначення. (акт перевірки http://www.nerc.gov.ua/…/Akt-Zhytomyrteplokomunenergo_19.12… )
2. Кошти підприємства, які призначались для виплати зарплат, насправді уходили наліво.
Лист від профспілки в додатку.
3. На підприємстві є приклад конфлікту інтересів та відмивання грошей. 
Фірма "Кантар", яка виконує роботи для комунального підприємства є співвласністю дружини заступника директора Сергійчука. При цьому "Кантар" за порушення сроків робіт не відповідає. 
Документи в додатку.
4. Керівництво підприємства поставило його в умови, коли проти нього було подано позов про визнання банкрутом.

22 лютого петиція набрала необхідну для розгляду кількість голосів. Після цього я отримав відповідь про розгляд від Олександра Фещенка.
По суті, на викладені в петиції вимоги, Фещенко відповів: "Інформацію, викладену петицією від 21.12.16 року, обговорено на робочій нараді з керівниками комунальних підприємств та направлено для виконання у виробничій діяльності дирекції КП "Житомиртеплокомуненерго" та КП "Житомирводоканал" Житомирської міської ради."
Тобто по суті, жодних змін ніхто не збиратись робити. 
Саме тому, я вирішив звернутись публічно (це звернення буде опубліковане на моїй сторінці в Фейсбуці) та поштою до кожного з депутатів.
Питання роботи КП «ЖТКЕ» надзвичайно важливе для житомирян. Місто через діяльність пана Рогожина вже ледь не залишилось без активів підприємства. Потрібно налагодити нормальну роботу ЖТКЕ та зробити так, щоб воно перестало бути болотом, в кому зникають бюджетні кошти та гроші житомирян.
Тому прошу Вас, знайти можливість у межах своїх повноважень, зрушити це питання з мертвої точки та сприяти наведенню порядку в роботі підприємства.

Додатки до листа за посиланням:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1898647213681630&set=pcb.1898648847014800&type=3&theater

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо