Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2017 » Март » 18
snova Лист ДО ГОЛОВНОГО ЗА ЙОГО ДУМКИ ПІДПРИЄМЦЯ ЖИТОМИРЩИНИ

snova


Оценка: 3.7/5 Голосов: 3

Лист ДО ГОЛОВНОГО ЗА ЙОГО ДУМКИ ПІДПРИЄМЦЯ ЖИТОМИРЩИНИ

18.03.2017, 11:24:37 2026 3.7 0

СЛОВО НЕ ГОРОБЕЦЬ, ОЛЕКСАНДРЕ
 
Лист ДО ГОЛОВНОГО ЗА ЙОГО ДУМКИ ПІДПРИЄМЦЯ ЖИТОМИРЩИНИ
 
Дуже неприємно, навіть дико чути від Олександра Нехворовського звинувачення у відсутності мізків у підприємців 90-х. Себе я, до речі теж відношу до того покоління, як і багатьох своїх близьких друзів. Першу в історії нашого міста Асоціацію підприємців (Без вказівок зверху і будь-яких погоджень.) заснували чотири підприємтва: "Гран", "Гроно", "Мрія", "Шанс". Це про нас, Олександре ти таке хочеш сказати? Поцікався у податківців, скільки податків ми сплачували і скільки легальних (!) робочих місць ми створювали. І який рівень оплати праці був на цих підприємствах. І скільки ми пережили перевірок і наїздів "вдячної" за податки влади. Так, ми не були святими. Але не святі і ви сьогодні. І не вам вирішувати, хто з нас не святіший...
І не "вижили" ми лише тому, що хотіли вести легальну, чесну і прозору підприємницьку діяльність у країні, яку вважаємо своєю.
Так, ми не робили багато чого з того, на чому зараз робляться капітали:
• ми не платили зарплати в конвертах, а платили її легально;
• ми не ухилялися від сплати податків;
• ми не брали участі в корупційних оборудках.
В той же час ми без розписок позичали один одному гроші, багатьох з нас банки кредитували без нотаріально посвідчених договорів застави... ( В Бердичеві це було дійсно так. І ще слава Богу живі свідки тих часів.)
Ярлик бандитів на нас активно вішала якраз влада (комуністична) і лише тому, що дійсно для них ми були, по суті "інопланетянами".
Бо були ми чи не першими вільними людьми у класично підневільній системі. І вона, система, як могла, робила все, щоб нас знищити.
Ми були "групою прориву" для вас, теперішніх підприємців.
Так що, Олександре, чекаю вибачення.
Валерій Хмелівський

Прикреплённые изображения:
snova Лист ДО ГОЛОВНОГО ЗА ЙОГО ДУМКИ ПІДПРИЄМЦЯ ЖИТОМИРЩИНИ snova Лист ДО ГОЛОВНОГО ЗА ЙОГО ДУМКИ ПІДПРИЄМЦЯ ЖИТОМИРЩИНИ
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо