Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » PETLYRA » 2017 » Апрель » 15
PETLYRA ПЕКЕЛЬНИЙ ЖИТОМИР Й ПЕКЕЛЬНЕ СМІТТЯ САДОВОГО!

PETLYRA


Оценка: 3.7/5 Голосов: 6

ПЕКЕЛЬНИЙ ЖИТОМИР Й ПЕКЕЛЬНЕ СМІТТЯ САДОВОГО!

15.04.2017, 16:09:18 2487 3.7 0

УВАГА!УВАГА!УВАГА!З Вами Пекельний Житомир!І сьогодні мово йде про Пекельне сміття,яке подорожує по всій Україні....
Раби, подножки, грязь Москви,
Львівське сміття – Ваш Пан Садовий!
Львівське сміття відоме по всій території України......14 квітня вчора вранці в смт.Пулини небайдужі люди зафіксували те як викинули Львівське сміття,викликаи поліцію,після чого вантажівку затримали поліцейські...Мені от що цікаво Чому на місце не прибули депутати Областної Ради від Самопомочі аби вияснити сутуацію хто віддав наказ викинути сміття в Пулинах-Садовий і його свита чи ні?Звертаюсь до Андрій Садовий припиніть травити всю Україну вашим сміттям,не можете з ним справитись йдіть у відставку!Це так Львів відкритий для світу????В той же час Olena Galaguza Та іньші депутати Областної Ради від партії Самопоміч або спростуйте те що Ваш лідер не має причетності до сміття,або зверніться до нього задля контролю ситуації,або відставки....Поза як Ваша бездіяльність в цьому питанні відправить Вашу партію на смітник політичної історії України.
Під час виборів Гасло у Самопомочі було-візьми й зроби!Чекаємо від Пана Садового і його представників в Областні реальних візьми й зроби!Візьміть й зробіть щось з цим сміттям!Поки бачимо що може зробити Садовий....
Фото взяті з сайту zhitomir.info

Прикреплённые изображения:
PETLYRA ПЕКЕЛЬНИЙ ЖИТОМИР Й ПЕКЕЛЬНЕ СМІТТЯ САДОВОГО! PETLYRA ПЕКЕЛЬНИЙ ЖИТОМИР Й ПЕКЕЛЬНЕ СМІТТЯ САДОВОГО! PETLYRA ПЕКЕЛЬНИЙ ЖИТОМИР Й ПЕКЕЛЬНЕ СМІТТЯ САДОВОГО! PETLYRA ПЕКЕЛЬНИЙ ЖИТОМИР Й ПЕКЕЛЬНЕ СМІТТЯ САДОВОГО! PETLYRA ПЕКЕЛЬНИЙ ЖИТОМИР Й ПЕКЕЛЬНЕ СМІТТЯ САДОВОГО! PETLYRA ПЕКЕЛЬНИЙ ЖИТОМИР Й ПЕКЕЛЬНЕ СМІТТЯ САДОВОГО! PETLYRA ПЕКЕЛЬНИЙ ЖИТОМИР Й ПЕКЕЛЬНЕ СМІТТЯ САДОВОГО! PETLYRA ПЕКЕЛЬНИЙ ЖИТОМИР Й ПЕКЕЛЬНЕ СМІТТЯ САДОВОГО!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо