Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » AKonowalenko » 2017 » Апрель » 27
AKonowalenko Український Нобель: Як завоювати розуми і серця людей в усьому світі?

AKonowalenko


Оценка: 1.0/5 Голосов: 1

Український Нобель: Як завоювати розуми і серця людей в усьому світі?

27.04.2017, 13:52:50 1698 1.0 0

Заслуги українського народу в усіх галузях життя нашої планети величезні. Наукові досягнення, великі літературні твори, демократичні перетворення, все це є прикладом для більшості розвинених країн світу. Однак історична несправедливість, агресія Росії і внутрішні вороги не дозволили поки нашій країні зайняти належне місце в системі міжнародних відносин. Цю тенденцію необхідно виправляти, і, схоже, непоганий рецепт для цього знайдений. Активіст Олександр Комаренко на сайті петицій Президенту запропонував заснувати український аналог Нобелівських премій "за видатні заслуги перед українським народом".

Треба сказати, що при належнії популяризації проекту громадянин будь-якої країни буде радий взяти участь у відновленні історичної справедливості і внести свій вклад в посилення України у всіх областях. Отже, що ж пропонує Комаренко? Нагороджувати людей за літературні твори що прославляють Україну та її великий народ. За історичні дослідження, які підводять науковий базис під твердження великої історичної місії українського народу. За відкриття в галузі фізики, хімії, біології, які спрямовані на поліпшення життя і збереження генофонду українців. За політичну підтримку України на міжнародній арені. І, зрозуміло, за внесок в економічний розвиток нашої країни, залучення інвестицій та кредитів.

Ідея має величезний потенціал, адже пропонується нагороджувати не лише українців, але і громадян інших країн, які працюють на благо України, а це, в свою чергу, дозволить нам вирватися далеко вперед у всіх сферах суспільного життя. Наприклад, повернення окупованих територій не стане такою вже проблемою. Побачивши життя в Києві та Львові, жителі Севастополя і Донецька проведуть повторні референдуми і самі виженуть окупантів зі своєї землі. Те ж стосується і міжнародної підтримки. Так, вона є і зараз. Але з урахуванням можливості отримання престижної премії, до України приєднається ще більше союзників на самих різних політичних майданчиках.

Вважаю, що Порошенко варто приділити увагу цій пропозиції. Зрозуміло, на заснування та популяризацію такої премії будуть потрібні значні кошти. Однак, з огляду на перспективність проекту, можна сміливо очікувати активної участі в ньому найбільших вітчизняних і зарубіжних інвесторів. Для їх залучення необхідно також продумати механізм податкового заохочення учасників проекту.

Очевидно, що ця ініціатива буде позитивно сприйнята основними зарубіжними партнерами України. Ми зможемо розраховувати не тільки на більш тісну співпрацю з ЄС, США та іншими розвиненими країнами, але і на полегшення боргового тягаря з боку МВФ.

В цілому, подібна премія при грамотному підході до її установі підніме престиж країни на якісно новий рівень. Не виключено, що жителі Норвегії, яка вважається однією з найбільш благополучних країн світу, через кілька років будуть отримати українське громадянство!

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо