Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » an1234 » 2017 » Май » 3
an1234 Наступний мер Житомира. Вибори почались

an1234


Оценка: 3.9/5 Голосов: 7

Наступний мер Житомира. Вибори почались

03.05.2017, 11:35:26 3109 3.9 0

Щодня  Сергій Сухомлин приймає на себе удар за відсутність грошей для освітян чи медиків, криво покладену тротуарну плитку, дебільні ініціативи своєї команди та багато іншого. І з кожним днем він стає вже не таким білим як на рекламних білбордах напередодні виборів. Тим часом, в команді Сухомлина вже є претенденти, що готові зайняти крісло свого патрона.

Днями відбувся показовий випадок. Підчас погоджувальної ради, на якій обговорювався бюджет днів Європи в Житомирі, Сергій Сухомлин в присутності голів фракцій та депутатських груп, звинуватив Матвія Хренова в тому, що заступник підставляє його вже вдруге.  Йшлось про те, що в кошторисі заходів опинився заклад дружини мера «Барбарис», про що сам мер, як виглядало, дізнався вже постфактум. Що було першим, на думку Сергія Сухомлина, випадком також цікаво, але є і інше питання: чому мер не помітив інші випадки, яких зовсім не мало. Хоча, з іншого боку, розраховувати на те, що протеже і родич Борислава Розенблата буде вірою і правдою служити Сухомлину, було не дуже далекоглядно. В особі Матвія Хренова зійшлись одразу два фактори. По-перше, Розенблат не проти мати замість Сухомлина власного мера, по-друге, Матвій Хренов не такий простий, як може здатись на перший погляд. У нього свої амбіції і велика любов до грошей. А це великі сили. Тато Матвія – давно керує медичною установою на «Електровимірювачі». Нинішній заступник мера – з розряду «золотої» молоді. Отримав освіту і тато прилаштував його в першу міську лікарню, розпоряджатись першим в місті комп’ютерним томографом. Місце було дуже хлібне, що дозволило Матвію відкрити свою клініку «Відновлення», бути в долі в комп’ютерній фірмі і вже потім зайшов в долю в Житомир.інфо.

Родинні зв’язки дали йому і другий шанс – стати заступником мера. В медичних колах тоді жартували, медичні реформи будуть такими як і прізвище реформатора. Освітяни не жартували, але їм це не допомогло. А от культурі, яка перейшла Матвію Хренову у «спадок» від Наталі Чиж, взагалі можна лише співчувати. Пройшло вже більше року на посаді, заступник мера навіть відзвітував про те, як багато досяг у підзвітних йому сферах. Це окрема тема. Подивіться всі новини, які пов’язані із сферою впливу, Матвія Хренова, скрізь він «в білому»: розвиває парки, будує амбулаторії, піднімає культуру. А от коли йдеться про проблеми в галузях, то тут на першому плані Сухомлин. Вигідна позиція. Матвій Хренов піариться краще, ніж прес-служба мера «розкручує» Сухомлина.

Хренов, на відміну від його колег заступників мера, лише раз опинився в скандалі. Це історія з КП «Парк», коли поліція не стала обшуковувати його кабінет, тільки тому, що не було від нього ключів. Але це поки, що. У разі, коли Сухомлин нарешті побачить у заступникові загрозу «ключі» можуть знайтись. Тим більше, що в історії з КП «Парк» заступника є за що зачепити.

Поки ж Матвій тихо «розпилює» бюджет у підконтрольних йому сферах, намагається не підставлятись сам, підставляючи під удари свого боса. Цікаво тільки з «Барбарисом» це було свідома підстава чи просто хтось написав його в кошторис по власній недолугості? Як думаєте?

Прикреплённые изображения:
an1234 Наступний мер Житомира. Вибори почались
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо