Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2017 » Июль » 2
snova Проснитесь! Область добивают!

snova


Оценка: 3.6/5 Голосов: 10

Проснитесь! Область добивают!

02.07.2017, 05:06:44 2160 3.6 0

Житомиряне! ЖИТОМИРЩИНА!
Очнись! Вас втянули в споры про тарифы и МАФы, в обсуждение будет ли есть черную икру Розенблат в тюрьме или дома, в несуществующие проблемы названий и языка..а ОНИ ЛИШАЮТ ВАШИХ ДЕТЕЙ БУДУЩЕГО И ДЕНЕГ,
Вот лишь часть проектов решений Областной Рады , которые если Вы промолчите будет принята .а значит РАЗВОРОВАНО.
 
1. Про розгляд звернення Державної
служби геології та надр України щодо
продажу на аукціоні спеціального
дозволу на користування надрами
(Ястребецька ділянка), где под видом циркон-рідкісноземельно-флюоритових руд САМИ знаете что будут добывать уничтожая лес и природу. Уже есть "цена" за работу там помп. Опять мусора наживаться будут.
2. Погодити продаж на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки, сульфідних мідно-нікелевих руд Прутівського рудопрояву, який знаходиться у Романівському, Пулинському та Баранівському районах Житомирської області.
3. Погодити продаж на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки, титан-апатитових руд ділянки «Юрівська», яка знаходиться в Олевському районі Житомирської області.( закомуфлированый бурштин...с долями фракций)
4. Погодити клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до «Порядку поділу лісів на категорії та виділення особливо захисних лісових ділянок по ДП «Науково-дослідний інститут радіосистем» Житомирської області (додатки 1, 2, 3, 4, 5). БЕЗКОНЬРОЛЬНАЯ ПЕРЕДАЧА леса которы овпадает с кряжем и залеганием бурштина и ряда редкоземельных материалов)
5. Внести зміни до контракту від 23.01.14 з директором Романівського дитячого будинку-інтернату Житомирської обласної ради Ніколайчуком В.Л. шляхом укладення додаткової угоди, яка є його невід’ємною частиною (додається). ( Интернат который в нарушение всех норм Закона стал просто для силовиков ( не ЗСУ) местом где за счет бюджета можно оздоровить или придержат своих детей, а не реально больных)
6. 1. Припинити право користування мисливськими угіддями площею 8238,9 га державному підприємству «Коростишівське лісове господарство» на території Коростишівського району у зв’язку з добровільною відмовою на підставі подання Державного агентства лісових ресурсів України.
 
2. Надати додатково громадській організації «Радомишльські мисливці» у користування мисливські угіддя площею 1992,8 га у межах кварталів №№ 11, 12, 32-51 Дубовецького лісництва державного підприємства «Коростишівське лісове господарство», терміном на 18 років, у тому числі площею 1876,7 га у межах кварталів №№ 11,12,32-40, 42-51 на території Квітневої сільської ради Коростишівського району та площею 116,1 га у межах кварталу № 41 на території Кочерівської сільської ради Коростишівського району, визначивши загальну площу мисливських угідь 6900,6 га.
 
 
ПРОСТО почти 9000 ТЫСЯЧ ГЕКТАРОВ ЛЕСА УКРАСТЬ У ГОСУДАРСТВА,,,,,
 
7. 1. Надати дозвіл Житомирській дитячо-юнацькій спортивній школі «Авангард» Житомирської обласної ради на відчуження шляхом продажу автомобіля УАЗ 3741, 1990 року випуску (державний номерний знак АМ3297ВВ, шасі № 105175/4100G, первісна балансова вартість 4933,93 грн., інвентарний номер 10520002).
 
2. Директору Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» Житомирської обласної ради Юрчаку О.А. повідомити обласну раду про виконання пункту 1 та надати копії відповідних підтверджуючих документів.
 
 
 
2. Про результати розгляду звернення проінформувати Державну службу геології та надр України.
ТЫСЯЧИ ГЕКТАР ПЕРЕДАЮТ ДЛЯ ГОСУДАРСТВА безвгодно. Воровство одним словом.
 
9. Надати додатково громадській організації «Мисливсько-рибальський клуб «Медведово» у користування мисливські угіддя загальною площею 928,0 га на землях ДП «Ємільчинський лісгосп АПК» на території Ємільчинського району, у тому числі площею 641,0 га у межах кварталів №№ 4-6, 33, 35, 36 Сербівського лісництва, площею 287,0 га у межах кварталів №№ 63, 96, 98 Ємільчинського лісництва, терміном на 25 років.
 
2. Громадській організації «Мисливсько-рибальський клуб «Медведово»:
ЭТО ВООБЩЕ ГРАБЬ НАГРАБЛЕННОЕ...
10. Припинити право користування мисливськими угіддями площею 5341,8 га державному підприємству «Попільнянське лісове господарство» в Попільнянському та Андрушівському районах у зв’язку з добровільною відмовою на підставі подання Державного агентства лісових ресурсів України.
 
2. Надати у користування товариству з обмеженою відповідальністю «Вепр-СК» мисливські угіддя площею 5341,8 га на землях державного підприємства «Попільнянське лісове господарство» в Попільнянському та Андрушівському районах терміном на 25 років згідно з додатком.
 
 
ПЯТЬ ТЫСЯЧ ГЕКТАР ОТДАЮТ В ЧАСТНЫЕ РУКИ ПЕРЕД РЫНКОМ ЗЕМЛИ, при средней стоимости ГЕКТАРА - от 15 тысяч долларов. Итого крадут - 75000000 миллионов долларов.
11.
ровести приватизацію нерухомого майна (група А), що перебуває на балансі комунальної установи “Житомирський обласний центр крові” Житомирської обласної ради та знаходиться за адресою: м. Новоград-Волинський, вул. Герцена, 63, шляхом продажу на аукціоні.
 
2. Повноваження з проведення приватизації надати комунальному підприємству “Агенція з питань регіонального розвитку” Житомирської обласної ради (Леонченко І.О.).
 
3. Затвердити умови продажу об’єкта:
 
- подальше використання об’єкта визначає покупець;
 
- витрати, пов’язані з проведенням приватизації, покласти на комунальне підприємство “Агенція з питань регіонального розвитку” Житомирської обласної ради.
 
ЭТО ПРОСТО ПОДАРОК , и таких готовится 4. Стоимость метра от 1000 долларов США.
 
12. Надати згоду ФОП Невмержицькій Л.А. на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна загальною площею 60,2 кв. м, що перебуває на балансі комунального закладу “Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти” Житомирської обласної ради та знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Михайлівська, 15, відповідно до кошторисної документації 18-П-2017-К, розробником якої є ПП “Імперія будівництва”, на граничну суму 248060,71 грн. без ПДВ, що становить 35,7 % від ринкової вартості майна, за яким воно було передано в оренду.
 
2. Відшкодування вартості здійснених невід’ємних поліпшень орендованого майна буде зараховано при приватизації об’єкта оренди.12.
ЕЩЕ комуто под 100 тысяч долларов подарок....

Прикреплённые изображения:
snova Проснитесь! Область добивают! snova Проснитесь! Область добивают!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо