Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2017 » Июль » 9
snova 80 дітей загинуло з початку року..

snova


Оценка: 2.5/5 Голосов: 4

80 дітей загинуло з початку року..

09.07.2017, 11:18:26 1878 2.5 0

З думкою про дітей.
Безпека на воді починається з знань основ поведінки під час відпочинку. Більше 80 дітей загинуло водоймах України з початку 2017 року.

Житомирська обласна комунальна спеціалізована аварійно-рятувальна служба Житомирської обласної ради ЖОКСАРС (керівник Герасимчук Олександр Володимирович), за сприяння ГО «Радомишляне» і Дмитра Щипанського, депутата Житомирської обласної Ради Чернявського Павла Петровича, АГО «Кряж Полісся», сільського голови провела заняття для жителів села Краснобірка Радомишльського району.
З цікавістю діти і дорослі знайомилися з роботою професійних водолазів рятувальників і унікальним обладнанням. Працівники ЖОКСАРС прочитали лекцію по правилам поведінки на воді, продемонстрували можливості служби. Дмитро Щипанський організував для малечі катання на моторному човні в ході якого на практиці демонструвалися основи поведінки під час активного відпочинку.
Фахівці ЖОКСАРС досліджували дно водойми на предмет забруднення та висновки будуть передані керівництву села.
Не обійшлося і без сюрпризів. В ході дослідження була «випадково» знайдена пляшка шампанського, яку урочисто вручили мамі новонародженого богатиря (більше 4 кг).
Захід удався.

Прикреплённые изображения:
snova 80 дітей загинуло з початку року.. snova 80 дітей загинуло з початку року..
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо