Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2017 » Сентябрь » 25
amberis Клуб Елітарного Кіно: у Житомирі триває унікальний кінофестиваль «Кіно проти корупції»!

amberis


Оценка: 2.3/5 Голосов: 3

Клуб Елітарного Кіно: у Житомирі триває унікальний кінофестиваль «Кіно проти корупції»!

25.09.2017, 00:45:57 1591 2.3 0

В УКРАЇНІ ТРИВАЄ ФЕСТИВАЛЬ «КІНО ПРОТИ КОРУПЦІЇ»

Житомирський кіноогляд розпочався 21 вересня у кінотеатрі «Україна». До програми увійшли шість європейських фільмів, які досліджують природу корупції – від неприкритого зловживання владою політиків та корпорацій до негучних побутових конфліктів.
 

Картини, представлені у рамках фестивалю, – призери світових кінофестивалів і документальні хіти.


 
24 вересня відбувся своєрідний екватор кінофестивалю «КІНО ПРОТИ КОРУПЦІЇ» - житомиряни мали нагоду ознайомитися із сатиричною драмою від режисера Паоло Соррентіно «Дивовижний», в якій оповідається історія одіозного італійського прем'єр-міністра Джуліо Андреотті, який обирався на свою посаду сім разів. Фільм було відзначено Призом журі Каннського кінофестивалю.
 
 
На своїх глядачів чекають ще три фільми:
25 вересня о 19:00. У трилері «П'ята влада» роль творця проекту WikiLeaks, відомого втікача і активіста Джуліана Ассанжа, виконав британець Бенедикт Камбербетч («Шерлок BBC», «Доктор Стрендж»).


26 вересня о 19:00. Соціальна драма Юрія Бикова «Дурень» говорить про байдужість місцевої влади, яка поставила під загрозу життя 800 мешканців старого гуртожитку. Фільм, знятий у пам'ять про Олексія Балабанова, удостоївся трьох премій міжнародного кінофестивалю в Локарно.

27 вересня о 19:00. Герой німецької гостросюжетної драми «Система» – молодий злодій, який після невдалого пограбування знайомиться зі світом колишніх агентів держбезпеки НДР і представниками світового лобі.
 
 
Фестиваль «Кіно проти корупції» має на меті показати знайому українцям проблему як загальнолюдське явище, з яким варто боротися.
 
Усі покази безкоштовні, за попередньою реєстрацією на сайті nocorruption.org.ua
 
Покази також відбулися у Києві, Кривому Розі, Полтаві, Сєвєродонецьку та Запоріжжі. Після завершення в Україні, 19–21 жовтня фестиваль відбудеться у Молдові.

Фестиваль є частиною спільного проекту Goethe-Institut в Україні та Федерального агентства з громадянської освіти, що має назву Bestechend (Нездоланне) і реалізується за дружньої підтримки Міністерство закордонних справ ФР.

ПРЕДСТАВНИКИ ПОЛІТИЧНИХ СИЛ ЖИТОМИРЩИНИ, ПОЛІТИКИ, ЖУРНАЛІСТИ,
ПРАЦІВНИКИ ДЕРЖСЛУЖБ та КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ ЖИТОМИРА
ПІД ЧАС КІНОПОКАЗІВ в КІНОЗАЛІ

БУЛИ ВІДСУТНІ :)

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо