Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Paritet » 2017 » Октябрь » 19
Paritet Дискусійний відеоклуб як форма запобігання та протидії ґендерному насильству в ОТГ

Paritet


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Дискусійний відеоклуб як форма запобігання та протидії ґендерному насильству в ОТГ

19.10.2017, 22:08:41 1489 5.0 0

7 вересня 2017 року у Червоненській ОТГ відбувся тренінг «Права людини. Види і форми ґендерно обумовленого насильства». Захід  був реалізований у межах проекту «Дискусійний відеоклуб як форма запобігання та протидії ґендерному насильству в ОТГ».
Метою проекту є підвищення рівня поінформованості та ініціювання публічних обговорень мешканцями ОТГ ефективних дій щодо запобігання та протидії ґендерному насильству шляхом організації роботи тематичного дискусійного відеоклубу.
Проект «Дискусійний відеоклуб як форма запобігання та протидії ґендерному насильству в ОТГ» реалізується Житомирською обласною молодіжною громадською організацією «Паритет » за підтримки ПРООН.
Будь ласка, звертайтеся за додатковою інформацією до Наталії Тарасенко, Голови Ради ЖОМГО «Паритет», тел. 0975214129, ел. адреса: [email protected]

Прикреплённые изображения:
Paritet Дискусійний відеоклуб як форма запобігання та протидії ґендерному насильству в ОТГ Paritet Дискусійний відеоклуб як форма запобігання та протидії ґендерному насильству в ОТГ Paritet Дискусійний відеоклуб як форма запобігання та протидії ґендерному насильству в ОТГ Paritet Дискусійний відеоклуб як форма запобігання та протидії ґендерному насильству в ОТГ Paritet Дискусійний відеоклуб як форма запобігання та протидії ґендерному насильству в ОТГ
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо