Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Paritet » 2017 » Октябрь » 19
Paritet Другий тренінг проекту

Paritet


Оценка: 5/5 Голосов: 1

Другий тренінг проекту "Дискусійний відеоклуб"

19.10.2017, 22:21:33 1371 0.0 0

29 вересня 2017 року у Червоненській ОТГ відбувся тренінг «Методика організації та діяльності дискусійного відеоклубу». Захід  був реалізований у межах проекту «Дискусійний відеоклуб як форма запобігання та протидії ґендерному насильству в ОТГ».

Відеоклуб – інтерактивна, гнучка та доступна форма правової просвіти, що передбачає підбір, перегляд та обговорення тематичних відеоматеріалів для певної цільової аудиторії.

Метою проекту є підвищення рівня поінформованості та ініціювання публічних обговорень мешканцями ОТГ ефективних дій щодо запобігання та протидії ґендерному насильству шляхом організації роботи тематичного дискусійного відеоклубу.

 

Проект «Дискусійний відеоклуб як форма запобігання та протидії ґендерному насильству в ОТГ» реалізується Житомирською обласною молодіжною громадською організацією «Паритет » за підтримки ПРООН.  

Будь ласка, звертайтеся за додатковою інформацією до Наталії Тарасенко, Голови Ради ЖОМГО «Паритет», тел. 0975214129, ел. адреса: [email protected]

Прикреплённые изображения:
Paritet Другий тренінг проекту Paritet Другий тренінг проекту Paritet Другий тренінг проекту Paritet Другий тренінг проекту
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо