Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2018 » Март » 3
snova МІЙ ПАТРІОТИЗМ

snova


Оценка: 3.3/5 Голосов: 7

МІЙ ПАТРІОТИЗМ

03.03.2018, 02:27:08 1924 3.3 0

Artem Artemenko

МІЙ ПАТРІОТИЗМ заключається не в тому, щоб всі обов'язково говорили українською мовою, ходили в вишиванках, вулиці були перейменовані і так дл. Ні! не в цьому!

В моєму розуміні патріотизм, це коли Україна сильна економічно, сім'ї мають гарний дохід, людям комфортно жити, нема трудових емігрантів, а права і свободи громадян не порушуються чиновниками, а якщо хтось порушить, то людина завжди знайдесправедливість в суді.

Ось що для мене патріотизм, що стоїть на першому місці.

Мова важлива, я люблю і поважаю українську мову.

Але коли твої співгромадяни побираються від бідності, чиновники всіх рівнів їх грабують, мільйони виїзжають, а головний політичний посил в державі іде не на вирішення цих питань, а починаються суперечки через мову, перейменування, то в мене виникає відчуття злості і обурення.

Я розумію, що це спеціально закидуються владою мовні чвари, щоб відволікти людей, їх вкотре посварити. Це вигідно тільки політикам і владі.

Але я також розумію, що багато людей не можуть цього зрозуміти, і сприймають це серйозно. Я також розумію, що багато українців асоціюють українське з сьогоднішньою владою, що не займається економікою, а просуває українізацію. Через це, люди починають ненавидіти українське. Мені це дуже і дуже прикро. Тому я не вважаю, по своїй суті, це українізацією.

У меня есть уважение к русскоговорящим украинцам, потому что они мои сограждане, и я не говорил, и не скажу, что это "не такие украинцы" что они не правильные. Нет и нет!

Люди, украинцы, давайте будем мудрее. Нам в этой стране жить, нам эту страну нужно улучшать, другого у нас лучшего пути нету.

Нас спеціально стравлюють політики, отримуючи від цього власну користь, і їм було, є і буде байдуже не людей. Вони тільки чують шелест купюр і мають бажання відчувати владу над нами.
 
 
 

Прикреплённые изображения:
snova МІЙ ПАТРІОТИЗМ snova МІЙ ПАТРІОТИЗМ
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо