Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2018 » Апрель » 17
amberis Кіноклуб КУЛЬТУРА: РАФАЕЛЬ: ВОЛОДАР МИСТЕЦТВ

amberis


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Кіноклуб КУЛЬТУРА: РАФАЕЛЬ: ВОЛОДАР МИСТЕЦТВ

17.04.2018, 19:40:53 1765 5.0 0

Рафаель: володар мистецтв - це перший фільм про життя та творчість одного з найвідоміших художників світу - Рафаеля Санті! Ледве хтось може похизуватися життям настільки захопливим та наповненим подіями. Рафаель помер молодим, у віці 37 років, але встиг залишити помітний слід у мистецтві.

Вирушайте в захопливу подорож цим життєвим шляхом та творчістю генія епохи Відродження разом з нами! 18 квітня ми перенесемося з України в Урбіно - містечко, де народився цей видатний митець. Звідти, через Флоренцію, до Рима та Ватикана - туди, де стався розквіт блискучої кар'єри Рафаеля.

У фільмі ми відвідаємо двадцять музейних локацій, а також ретельно вивчемо понад 20 творів мистецтва, що належать Рафаелю. Ці твори, немов фотознімки, докладно ілюструють фрагменти його життя. Їхні чуттєві та витончені образи викликають у сучасного глядача сильний емоційний відгук, а професійні коментарі дозволяють ще глибше зануритися в те, що відбувається на екрані.



Прикреплённые изображения:
amberis Кіноклуб КУЛЬТУРА: РАФАЕЛЬ: ВОЛОДАР МИСТЕЦТВ amberis Кіноклуб КУЛЬТУРА: РАФАЕЛЬ: ВОЛОДАР МИСТЕЦТВ amberis Кіноклуб КУЛЬТУРА: РАФАЕЛЬ: ВОЛОДАР МИСТЕЦТВ amberis Кіноклуб КУЛЬТУРА: РАФАЕЛЬ: ВОЛОДАР МИСТЕЦТВ
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо